Θρίλερ με τον γιό Έλληνα δημοσιογράφου. Η παραθρησκευτική οργάνωση και η εξαφάνιση

Τα ίχνη του 20χρονου γιου του από τις 20 Νοεμβρίου έχει χάσει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, πρόεδρος της Ένωση Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» ο νεαρός είχε αναχωρήσει με πτήση από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο και τελικό προορισμό την πόλη Άαλμποργκ της Δανίας.

Το ταξίδι του 20χρονου όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα μετατράπηκε σε «θρίλερ», καθώς ο πατέρας φοβάται πως ο γιος του έχει πέσει θύμα σέχτας, μίας παραθρησκευτικής οργάνωσης.

«Ο Νικόλας είναι ένα πολύ κλειστό και ντροπαλό παιδί. Περνούσε πολλές ώρες στον υπολογιστή κάνοντας chat και παίζοντας video games. Έκανε εκπαίδευση για να γίνει αεροσυνοδός και μας είχε πει ότι έχει εκπαίδευση στις 26 Νοεμβρίου στο Μιλάνο. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 26ης Νοεμβρίου με παίρνει τηλέφωνο και με ενημέρωση ότι έφτασε στο Μιλάνο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Την επόμενη μέρα τον καλώ ξανά και το είχε κλειστό. Είχε αφήσει ανοιχτά τα mails του στον υπολογιστή του. Έψαξα και βρήκα το εισιτήριο που είχε ως τελικό προορισμό το Άαλμποργκ της Δανίας. Καλώ την αεροπορική εταιρεία και μου λένε ότι η εκπαίδευση ήταν στις 12 Ιανουαρίου. Μου είχε πει ψέμματα! Πήρε τον χρόνο του για να εξαφανιστεί. Από το αεροδρόμιο της Δανίας μου επιβεβαίωσαν την άφιξή του στη χώρα, όχι και την αναχώρησή του. Οι Αρχές της Δανίας έδωσαν σήμα για την εξαφάνισή του».

Την ίδια ώρα οι αρχές της Δανίας θεωρούν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ενώ ο Ντίνος Θεοδωρίδης κάνει έκκληση στον γιο του να δώσει ένα σημάδι ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Έτσι συνέβη το τροχαίο του Κατσούλη σήμερα το πρωϊ. Το μήνυμα της Καραβάτου

Μιλάμε για καριέρα ε; Απο γνωστό ριάλιτι με μαγιό κορδόνι σε σκάφος