Η Παολα στον Χατζηνικολάου και η αλήθεια για την «κομμένη ερώτηση»

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ο Νίκος Χατζηνικολάου στο τελευταίο «Ενώπιος Ενωπίω» δεν ρώτησε την Πάολα για το μεγάλο θέμα της προηγούμενης χρονιάς που δεν ήταν άλλο βέβαια από την διακοπή της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Δεν τέθηκε κανένα βέτο από πλευράς τραγουδίστριας όπως ψευδώς διαδόθηκε μέσω δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο.

 

Απλά ο Χατζηνικολάου έκρινε πως δεν ήταν θέμα επικαιρότητας και ήθελε η συνέντευξη να έχει καθαρά προσωποκεντρικό χαρακτήρα για να γνωρίσει άγνωστες πτυχές της Πάολας στο κοινό.

Άλλωστε δεν την ρώτησε τη γνώμη της για κανέναν άλλο συνάδελφό της που έχει ή δεν έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα παρά μόνο για μύθους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού όπως ο Καζαντζίδης και ο Αγγελόπουλος. 

 

Δεν ήταν από τις καλύτερες συνεντεύξεις της τραγουδίστριας αλλά αυτό δεν οφείλεται στην ίδια αλλά στον οικοδεσπότη της εκπομπής.

Πόσο μάλλον όταν μια εβδομάδα νωρίτερα η Ρούλα έβγαλε πολλές ειδήσεις και αποκαλύψεις. Ήταν όμως και διαφορετικό το κόνσεπτ της εκπομπής με δεδομένο πως στη Ρούλα υπήρχαν ελάχιστα πράγματα που δεν γνωρίζαμε καθώς είναι εδώ και πολλές δεκαετίες στην τηλεόραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σάλος στο ΟΡΕΝ. Ο Μανουσάκης έστειλε μήνυμα στον Σαββίδη για την Καινούργιου- “Είναι απαράδεκτη”.

Την αναγνωρίζετε; Είναι η Ταραμπάνκο στη Μενεγάκη με παραπάνω κιλά και…