«Η απώλεια του Μηνά Χατζησάββα ήταν για μένα ένα τεράστιο χτύπημα»

Ποια γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του Μηνά Χατζησάββα λέγοντας πόσο πολύ της στοίχισε;

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγε ο Μηνάς. Η σχέση μας ξεκίνησε από το πρώτο έργο που έπαιξα στην Αθήνα το 1983, στο θέατρο Αεικίνητο, που το είχε στήσει ο Κώστας Αρζόγλου. Η αγάπη μας με τον Μηνά ήταν ακαριαία. Πορευτήκαμε μαζί και παίξαμε σε πολύ σημαντικά έργα. Ήμασταν σαν οικογένεια και πηγαίναμε διακοπές. Ο Κώστας Φαλελάκης ήρθε στη ζωή μας το 1991. Και τα 25 χρόνια της σχέσης τους τα ζήσαμε μαζί. Ύστερα από την απώλεια του Μηνά, ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Κώστας.

Ο Κώστας είναι ένα υπέροχο παιδί και η σχέση τους με τον Μηνά ήταν καταπληκτική και ζηλευτή. Υπήρχε απίστευτη αρμονία, αγάπη, ήθος και ποίηση στη σχέση τους. Πηγαίναμε μαζί σινεμά και σε παραστάσεις στο θέατρο. Πολλές φορές καθόμασταν στο σπίτι τους και μας έφτιαχνε φαγητά ο Κώστας, που είναι εξαιρετικός μάγειρας.

Η απώλεια του Μηνά ήταν για μένα ένα τεράστιο χτύπημα. Και ύστερα έφυγαν και άλλοι δικοί μου άνθρωποι, όπως ο σεναριογράφος Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σκηνοθέτης Κώστας Κουτσομύτης αλλά και ο σκηνογράφος Γιώργος Πάτσας», δήλωσε στο περιοδικό peopleη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μας δείχνει το εντυπωσιακό σαλόνι της στολισμένο για τα Χριστούγεννα η…

Αποκλειστική φωτό. Έσκασε τώρα. Πυροβολισμοί στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη