Γιώργος Γιαννιάς: Αποκάλυψε τι συνέβη και διαλύθηκε το σχήμα με τη Δημητρίου πριν την πρεμιέρα (video)

Ο Γιώργος Γιαννιάς καλεσμένος της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» εξήγησε τι συνέβη και λίγο πριν την πρεμιέρα διαλύθηκε το σχήμα που ήταν στη Θεσσαλονίκη.

«Καταρχήν αυτό το σχήμα ήταν επιλογή όλων μας και ήταν πολύ όμορφο. Γενικά θέλαμε όλοι πολύ να γίνει και ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Κάποια πράγματα είναι να μη γίνουν. Έχει συμβεί σε όλους μας στη ζωή. Να θες κάτι πολύ να γίνει και για κάποιους λόγους, που δεν τους γνωρίζεις κάποιες φορές, δε γίνεται. Υπήρχαν κάποια τεχνικά και προγραμματικά προβληματάκια. Αλλά αυτά πάντα είναι στο πρόγραμμα. Τουλάχιστον μπροστά μου δεν υπήρξε κάτι. Να τσακωθεί κάποιος με κάποιον. Ήταν όλα πολύ καλά. Άκουσα πάρα πολλά πράγματα που είπαν, γενικότερα, αλλά δεν ισχύουν».

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε, μάλιστα, τον τραγουδιστή σχετικά με το μήνυμα που έγραψε λίγο μετά την ανακοίνωση της ματαίωσης της συνεργασίας και στο οποίο έκανε λόγο για “ηθικές κόκκινες γραμμές”. «Αυτό το μήνυμα το έγραψα εν βρασμώ γιατί στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν θα άνοιγε αυτό το σχήμα που είχαμε όλοι ονειρευτεί. Για αυτό το λόγο το πήρα και πίσω μετά. Σκέφτηκα πως γράφω κάτι αφού δεν υπάρχει λόγος. Ήταν να μη γίνει και δεν έγινε. Με όλους είμαστε τώρα καλά απλά είναι κάποια πράγματα για να μη γίνουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε η συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου

Χωρισμός «βόμβα» στη σόουμπιζ για γνωστό πρωταγωνιστή (video)