Δολοφονία στα Μέγαρα. Ποιον ξυλοκόπησε ο δράστης πρίν σκοτώσει τον κουνιάδο του

“Μπουμπούκι” αποδείχτηκε ο δράστης που δεν θυμάται τίποτε. Τι είχε κάνει λίγες ώρες πρίν το φονικό; Είχε πλακώσει στο ξύλο διευθυντικό στέλεχος των φυλακών Κορυδαλλού επειδή δεν εγκρινόταν η τοποθέτηση του σε υπηρεσία φρούρησης.
Ο δράστης της επίθεσης που ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος από το 1991 -αρχικά στις φυλακές Χαλκίδας – διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Λαγονήσι ύστερα κι από τον χωρισμό με την σύζυγό του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες εξέφραζε την οργή του για τον χωρισμό του, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να συναντήσει εύκολα το ανήλικο παιδί του.
Ακόμη δήλωνε συγκλονισμένος από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του.
Επιπλέον πίεζε τους υπεύθυνους των φυλακών Κορυδαλλού να τον επαναφέρουν ως φρουρό στις φυλακές – είχε τοποθετηθεί διοικητικός υπάλληλος- προκειμένου να αλλάξει το ωράριο του και να διευκολύνονται οι μετακινήσεις του από το Λαγονήσι.
Λίγες ώρες πριν την αιματηρή επίθεση του είχε επικοινωνήσει με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, όπου φερόταν να ενδιαφέρεται μόνο  για το επαγγελματικό θέμα του και δεν είχε πει οτιδήποτε για την επίθεση που σχεδίαζε σε βάρος των συγγενών του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πληροφορίες απο το ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στάζει έρωτα ο Καρβέλας. Με τη νέα σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη (Φωτό)

Όλοι μια γροθιά για τον 5χρονο Χρήστο. Υποτροπίασε ο Καρκίνος για τέταρτη φορά και…