Βόμβα. Ένα μήνα φυλακή για ρευματοκλοπή σε Παππά και Κολντεμπέλα

Σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα καταδικάστηκαν η ηθοποιός Χριστίνα Παππά και ο μπασκετμπολίστας Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Αν και οι οφειλές αποπληρώθηκαν από το πρώην ζευγάρι, το δικαστήριο δεν τους απάλλαξε από την κατηγορία της ρευματοκλοπής που τους είχε επιβληθεί.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, δεν ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση, ενώ παράλληλα αναγνώρισε και στους δύο κατηγορούμενους ελαφρυντικό, καθώς επέδειξαν ειλικρινή μετάνοια και επεδίωξαν να άρουν τις συνέπειες των πράξεων τους.
Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της σόου μπιζ δεν βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα, όπου εκπροσωπήθηκαν από κοινό συνήγορο υπεράσπισης. Όταν μάλιστα ο εισαγγελέας της έδρας θέλησε να διευκρινήσει αν πρόκειται για «το γνωστό ζευγάρι», ο δικηγόρος έσπευσε να διευκρινήσει: «Πρώην ανδρόγυνο. Ο Κολντεμπέλα ζει στην Ιταλία πια και είναι προπονητής…».
«Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και 13 χρόνια και δεν μιλούσαν. Ειδικά ο Κλ. Κολντεμπέλα που ζει εκτός Ελλάδος, καταδικάστηκε ερήμην στο πρωτόδικο δικαστήριο. Δεν μπόρεσε καν να προβάλει κάποιον ισχυρισμό. Με τις παρούσες συνθήκες και με τις αλλαγές που έχουν επέλθει με το νέο Ποινικό Κώδικα, θεωρώ ότι πρέπει να αθωώσετε τους κατηγορούμενους αναφορικά με την οφειλή» επέσήμανε ο συνήγορος.
Μάλιστα, κατά τη διαδικασία, προέκυψε ότι το ποσό των 15.000 ευρώ, που όφειλαν, είχε αποπληρωθεί στην αρμόδια υπηρεσία, με την τελευταία δόση να έχει εξοφληθεί από τον περασμένο Ιούνιο. Ωστόσο, ο υπάλληλος της ΔΕΔΗΕ, ο οποίος κατέθεσε με την ιδιότητα του μάρτυρα, δήλωσε ότι δεν είχε ενημέρωση για την εξόφληση, παρά τις προσπάθειες που έκανε.
Έτσι, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την καταδίκη των Χριστίνας Παππά και Κλ. Κολντεμπέλα, επισημαίνοντας στο δικαστήριο πως για να προτείνει αθώωση θα έπρεπε το πρώην ζευγάρι να έχει εξοφλήσει το ποσό πριν την ολοκλήρωση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου. «Αν η πολιτική αγωγή δεν προχωρά σε δήλωση ότι έχει εξοφληθεί και ζητά την παύση της ποινικής δίωξης, τότε πρέπει να συνεχίσουμε. Να κριθούν ένοχοι οι κατηγορύμενοι με το ελαφρυντικό ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν μετά την καταδίκη τους, για να επανορθώσουν».
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δολοφονία Μάλαμα. "Ανοίγουν" τα κινητά των αστυνομικών. Η Greek Mafia και…

Τηλεθέαση. Χωρίς αντίπαλο ο Παπαδόπουλος. Οι βαψομαλλιάδες τον εκτόξευσαν