"Χτύπησαν" το σπίτι του Βιγκόπουλου. Ενημερωμένοι οι ληστές και επαγγελματίες

Σε μία κατοικία που βρίσκεται κοντά στην Ρωσική πρεσβεία ενώ σχεδόν δίπλα βρίσκεται η κατοικία του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας, εισέβαλαν βασανιστές – ληστές το Σάββατο το μεσημέρι και, αφού έδεσαν και βασάνισαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 2.000 ευρώ σε μετρητά.
Πληροφορίες του mononews αναφέρουν οτι πρόκειται για την κατοικία του φαρμακοβιομήχανου Αχιλλέα Βιγκόπουλου. Η κατοικία είναι ενοικιασμένη και βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» απο δύο ακίνητα που φυλλάσονται όσο λίγα. Αυτό της Ρωσικής Πρεσβείας και της κατοικίας του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας. Κάτι που σημαίνει πως οι ληστές ήταν επαγγελματίες και πολύ καλά ενημερωμένοι, ενώ είναι σίγουρο πώς παρακολουθούσαν τόσο το σπίτι αλλά και τις κινήσεις του επιχειρηματία, όπως και τη γειτονιά.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Βιγκόπουλος πέφτει θύμα κλοπής.
Πριν από μία δεκαετία, το όνομα του Αχιλλέα Βιγκόπουλου έγινε τίτλος στους Μaiami NewTimes.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο φαρμακοβιομήχανος είχε πέσει θύμα κλοπής, ενώ βρισκόταν σε χριστουγεννιάτικες διακοπές σε υπέρ λουξ ξενοδοχείο στο South Beach, το Delano, όπου η μέση τιμή δωματίου κοστίζει πάνω από 800 δολάρια. Ένα πρωί, μετά από βραδινή έξοδο, συνειδητοποίησε την κλοπή ενώ δεν υπήρχε σημάδι βίαιης εισόδου στο δωμάτιο. Όπως δήλωσε, έλειπαν 24.000 δολάρια σε μετρητά, μαζί με πέντε ελληνικά διαβατήρια, έναν φορητό υπολογιστή 2.000 δολαρίων και μια Tumi τσάντα αξίας 800 δολαρίων.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εικόνα ΤΩΡΑ απο το σημείο της επίθεσης στο Χαϊδάρι. Του έριξαν 6 σφαίρες

Δύσκολες ώρες για τον άντρα της Λουϊζίδου. Τα σπασμένα πλευρά και ο πόνος