Τηλεοπτική βόμβα. Τέλος η Ελένη Μενεγάκη απο τον Alpha. Όλο το παρασκήνιο

Κυκλοφορεί από χθες το βράδυ στους διαδρόμους του Alpha και σας το μεταφέρω έτσι ακριβώς όπως ειπώθηκε: Η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να εξομολογήθηκε σε άτομα του πολύ στενού της περιβάλλοντος ότι ανεξαρτήτως ποσοστών τηλεθέασης (ανέβηκε αισθητά την δεύτερη μέρα της εκπομπής της χτυπώντας 18αρια στο δυναμικό κοινό 18 – 54) μετά το τέλος της φετινής σεζόν που συμπίπτει με την ολοκλήρωση του συμβολαίου της με τον Alpha επιθυμεί να κάνει ένα «διάλειμμα» από την τηλεόραση. Δηλαδή να μην είναι στη μικρή οθόνη τη σεζόν 2020 – 2021. 
Λέγεται πως διευκρίνιζε βέβαια πως πρόκειται για μια σκέψη και όχι για απόφαση και πως όλα θα κριθούν από το εάν και πως θα της προτείνει ανανέωση συμβολαίου ο Alpha και βέβαια σε περίπτωση που μείνει ελεύθερη πως θα κινηθεί ο ανταγωνισμός απέναντί της.
Δηλαδή αν θα την διεκδικήσει και με ποιους όρους.
Μαθαίνω ότι η Μενεγάκη σκοπεύει εφόσον κάνει διάλλειμα να αξιοποιήσει το «όπλο» για το οποίο την παρακαλούσαν τα κανάλια όλα τα χρόνια: Δηλαδή να αποχωρήσει από την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής και να κάνει κάτι διαφορετικό σε prime time.
Μάλλον θεωρεί πως τώρα πια έχει έρθει η ώρα για αυτό το διαφορετικό στο οποίο τόσο χρόνια πεισματικά έλεγε «όχι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η οργή της Δανάης Μπάρκα: «Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να…»

Τελευταία νέα. Ο φόβος του Τατσόπουλου και η μηχανική υποστήριξη