Σοκ στο Κολωνάκι. Έκλεψαν απο νεαρή επιχειρηματία πίνακα του Πικάσο. Η μήνυση και το παραμύθι

Ένας πίνακας με την υπογραφή του Πάμπλο Πικάσο ήταν η λεία ενός Έλληνα κι ενός Ρουμάνου, που κατάφεραν να εξαπατήσουν 35χρονη γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας και να της τον κλέψουν!
Η 35χρονη επιχειρηματίας είχε, νόμιμα, στην κατοχή της έναν γνήσιο πίνακα του γνωστού Ισπανού καλλιτέχνη.
Πριν από μερικές μέρες, την επισκέφτηκαν δυο άνδρες, ένας Έλληνας κι ένας Ρουμάνος. Της συστήθηκαν ως εκτιμητές και έμποροι έργων τέχνης και την ενημέρωσαν πως ο πίνακας του Πικάσο θα μπορούσε να πωληθεί έως και 300.000 ευρώ!
Κάπως έτσι, την έπεισαν να τους παραδώσει τον πίνακα. Έκλεισαν ραντεβού στο Κολωνάκι και πριν από μια εβδομάδα, η επιχειρηματίας τους παρέδωσε τον πίνακα του Πικάσο, για να τον δειγματίσουν και να βρουν αγοραστή.
Μόνο που όπως αποδείχθηκε όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη παγίδα. Η επιχειρηματίας είχε δώσει στους δυο άνδρες προθεσμία έως τις 14 Οκτωβρίουείτε να της επιστρέψουν τον πίνακα είτε να έχουν βρει αγοραστή. Τίποτα από τα δυο δεν συνέβη όμως.
Όταν η επιχειρηματίας κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα απάτης, κατέθεσε μήνυση κατά του Έλληνα και του Ρουμάνου στο Α.Τ. Συντάγματος. Όμως τα στοιχεία που της είχαν δώσει μάλλον ήταν ψεύτικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έσκασε ΤΩΡΑ. Διέρρευσε ομαδικό γυμνό με γνωστό μοντέλο… Δείτε ποια

Η άγνωστη σχέση του Δούκα από τις «Άγριες Μέλισσες» με την Βίσση (Εικόνα)