Σάρωσε το "The Voice". Ξενέρωτη και "λίγη" η Μπόμπα. Τρίβει τα χέρια του ο Τούρκος

Όταν παίζεις Παρασκευή στο Πραϊμ-Ταϊμ… και κερδίζεις 35% μερίδιο… τότε δεν είσαι απλά κερδισμένος. Είσαι πρώτος και με διαφορά. Και αυτό ο Τούρκος το ξέρει πολύ καλά μιας και απο την αρχή της Ιδιωτικής τηλεόρασης το βράδυ της Παρασκευής έχει άλλο κοστολόγιο… σε σχέση με τις άλλες ημέρες.
Πολύ πιο υψηλό.
Ο Τούρκος δίνει απαντήσεις στην Κουτσαυτάκη που έχει πολλά νεύρα τελευταία και δίνει εντολές μάλιστα για κοψίματα δημοσιογράφων που της κάνουν κριτική για τις επιλογές της.
Ο Ατζούν με τα 35άρια στην τσέπη δεν έχει απλά λόγο. Αλλά έχει τον πρωτο λόγο μιας και μαθαίνω ότι ξεκίνησαν ήδη τα παρακάλια για να βγεί στο δεύτερο μισό το “My Style Rocks”.
Αυτά σας τα γράψαμε πρώτοι εδώ και δέκα ημέρες.
 
Το νέο στοιχείο είναι πως ο Τουρκαλάς… παίρνει το αίμα του πίσω μιας και η σχέση του με τον Αλαφούζο είναι άψογη και διαταράχτηκε μόνο… και εξαιτίας της Εύης. 
Θα επανέλθω με νέο ρεπορτάζ.
Στο θέμα μας τώρα.
Το “The Voice” είχε την τιμητική του και χθές στα σόσιαλ μίντια με την Μπόμπα να μπαίνει στο στόχαστρο ορθώς ώς λίγη και ξενέρωτη και έναν συγκεκριμένο παίκτη να μπαίνει στο παιχνίδι… με μια καραστημένη διαδικασία…
Δείτε τα νούμερα και σε λίγο σας έχω περισσότερα…
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έλεγχος στον ΕΚΟΜΕ για ΑΝΤ1 και μυθοπλασία. Πήραν επιχορήγηση για ξένες σειρές;

Αποκλειστικό. Καταγγέλει επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Το "ρόζ βίντεο" και…