Μόνο εδώ. Ο Ριχάρδος μετά την απαλλαγή του αγόρασε μπουξουξίδικο

Πριν από ένα σχεδόν χρόνο, όταν ο γνωστός τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Δημήτριος Μυλωνάς, οδηγείτο στις φυλακές του Ναυπλίου, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της χώρας ετοιμάζονταν να κάτσουν στις δάφνες τους…
Θεωρούσαν ότι η υπόθεση με τους οκτώ προφυλακισμένους της φερόμενης “οργάνωσης λαθρεμπορίας χρυσού” και τους πάνω από σαράντα συγκατηγορουμένους τους που είχαν αφεθεί ελεύθεροι – οι περισσότεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων – θα ακολουθούσε τη συνήθη δικαστική οδό, μέχρι να φτάσει στο ακροατήριο. Κανένας δεν είχε φανταστεί (ακόμα και ο ίδιος ο Ριχάρδος που όντας ελάχιστες μέρες έγκλειστος τον διαβεβαίωναν οι δικηγόροι του ότι η περιπέτεια του οσονούπω θα λήξει) ότι η παρατηρητικότητα των καλών νομικών τους παραστατών όχι μόνο θα τους έβγαζε από τη φυλακή αλλά και θα ξεφούσκωνε εντελώς την υπόθεση του δήθεν κυκλώματος, με αποτέλεσμα σήμερα όπως όλα δείχνουν να μην φτάσει ούτε καν σε δίκη έστω και για ένα αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Κι αυτό με βάση των νόμων των πιθανοτήτων αν τελικά το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση για πλήρη απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων. Όποιο πάντως και να είναι το σκεπτικό του βουλεύματος του τριμελούς δικαστικού συμβουλίου πλημμελειοδικών, ένα είναι σίγουρο, λαθρεμπορία χρυσού δεν υφίσταται.
 
Έτσι λοιπόν με την απαλλαγή του στο χέρι ο Ριχάρδος επιστρέφει σητν πιάτσα. Ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκά Βασιλιά και πήρε το ακίνητο στη διάσταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης… και πλεόν θεωρείται ιδιοκτήτς νυχτερινού κάντρου.
Αυτά είναι. Θα ζήσει το όνειρό του…
 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γερμανού VS Στεφανίδου. Η μεγάλη διαφορά και το τραγικό 0.9% σε τέταρτο

Εικόνες. Τα γλωσσόφιλα της Βίκυς Σταυροπούλου με τον…