Θρίλερ της οικογένειας Σιλεβίστα. Ανήκει τελικά ο σκελετός στη Βάσω;

Συνεχίζεται το θρίλερ για την οικογένεια Σιλεβίστα από τη Λαμία που μήνες τώρα ζει το δικό της Γολγοθά καθώς η μητέρα της οικογένειας δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Πριν λίγες μέρες ο εντοπισμός ενός σκελετού σε περιοχή του Πηνειού κοντά στη Λάρισα κινητοποίησε τις αρχές και η οικογένεια ειδοποιήθηκε για έλεγχο DNA ωστόσο σύμφωνα με νέα στοιχεία μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλίας ο σκελετός πιθανά ανήκει σε άντρα.
Σε άνδρα οδηγεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρώτος έλεγχος από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, τόσο του κρανίου όσο και των οστών που βρέθηκαν την Τρίτη το μεσημέρι κοντά στο φράγμα της Γυρτώνης. Ωστόσο οριστική και σίγουρη απάντηση θα έχουν οι αρμόδιες αρχές από τον έλεγχο DNA που θα γίνει στην Αθήνα, όπου και εστάλησαν τα ευρήματα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της Τρίτης, οι εργαζόμενοι στο σημείο καθαρισμού της πλωτής κατασκευής συγκράτησης φερτών υλικών στο ποτάμι πριν το φράγμα εντόπισαν ένα κρανίο μέσα στη λάσπη, κάλτσες με οστά, το κάτω μέρος μιας φόρμας που είχε επίσης οστά και υπολείμματα οστών, όπως και ένα ροζ παπούτσι αθλητικό. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα οι εργασίες καθαρισμού γίνονται προσεκτικά, κάτι που ζήτησε και η ΕΛ.ΑΣ. με έγγραφό της προς την αρμόδια υπηρεσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η Κωνσταντάκη έπιασε την ανθοδέσμη της Μπαλατσινού αλλά ο παπάς την… γείωσε

Άρον-Άρον. Δείτε ποιος ηθοποιός από το Τατουάζ «εισβάλει» στις "8 λέξεις"