Θρίλερ με τη βίλα Ψυχάρη στη Φιλοθέη. Ο πλειστηριασμός και…

Αναβολή πήρε η διαδικασία πλειστηριασμού της βίλας του πρώην εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, η οποία βρίσκεται στις οδούς Σερεπετζή, Δόλασικ και Περσέως 2Α στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικου, η οποία είχε οριστεί για τις 25 Οκτωβρίου.

Παρά το ότι η Alpha Bank είχε επισπεύσει τη διαδικασίατο αίτημα ανακοπής από τον Παναγιώτη Ψυχάρη έγινε δεκτό καθώς ζήτησε να διορθωθεί η έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης και κατ’ επέκταση η τιμή της ιδιοκτησίας.
Η βίλα εμβαδού 544 τ.μ., που θα εκπλειστηριαζόταν προς 2,4 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε οικόπεδο 3,4 στρεμμάτων, διαθέτει εξώστες 208 τ.μ. και αποτελείται από playroom περίπου 100 τ.μ., υπόγειο 158 τ.μ., ισόγειο 141 τ.μ. και πρώτο όροφο 140 τ.μ. Συνοδεύεται ακόμη από δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης τμήματος οικοπέδου 308 τ.μ.
Στην αίτηση ανακοπής αναφέρεται ότι οι προσφερόμενες τιμές πώλησης όμοιων ακινήτων στην ίδια περιοχή είναι πολύ υψηλότερες, με τον πρώην εκδότη να έχει πετύχει, ήδη μία φορά, την βελτίωση της τιμής πρώτης προσφοράς της ιδιοκτησίας, από 1,9 εκατ. ευρώ σε 2,4 εκατ. ευρώ.
Η βίλα Ψυχάρη, κατά πληροφορίες, συγκεντρώνει ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον από εταιρείες που αναζητούν κατοικίες στο Παλαιό Ψυχικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πληροφορίες απο capital

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Στέλιος Χανταμπάκης «απλώνει» παραγάδι. Δείτε την ψαριά του

Γιώτα Κότα: Ο πατέρας μου πέθανε στον σεισμό για να με σώσει»