Η παραίτηση Βόμβα και η κωλοτούμπα της Σασλόγλου στο ΟΝΕ. Περίμενε την ΕΡΤ αλλά…

ÓõíÝíôåõîç ôýðïõ ôçò äéïßêçóçò êáé ôùí äéåõèõôíþí ôùí ôìçìÜôùí ôçò ÅÑÔ ãéá ôá ðåðñáãìÝíá óôïí Ýíá ÷ñüíï åðáíáëåéôïõñãßáò ôçò,ÔåôÜñôç 8 éïõíßïõ 2016 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Παρελθόν αποτέλει από το One Chanel η Ιζαμπέλλα Σασλόγλου. Υπέβαλλε την παραίτησή της από το απόγευμα της Πέμπτης. Ο λόγος;
Εκείνη επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.
Όμως ένα πουλάκι μου είπε πώς είχε στοχεύσει τον φωτογραφικό διαγωνισμό του Γαμπρίτσιου στην ΕΡΤ για τη θέση του “ειδικού συμβούλου” αλλά δεν της έκατσε.
Εκεί βρέθηκαν η πρώην γραμματέας της Μαραγκουδάκη… η Μασούρου και η Αλχανάτη… που έφυγε νύχτα απο τον Αντ1. Ποια; Τη Μασούρου που απολύθηκε απο τον Κυριακού όταν έβαλε μια εβδομάδα πρίν απο το Πάσχα να παίξει Χριστουγεννιάτικο “Ρούκ-Ζουκ”.
Σπουδαίες μεταγραφές και οι δυο για την ΕΡΤ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η Σασλόγλου με το που είδε τις θέσεις να καλύπτονται… στο κρατικό μαγαζί άλλαξε ρότα και πήρε πίσω την παραίτηση με τη διοίκηση του καναλιού ωστόσο να μην εμπιστεύεται τις επιλογές της.
 
Μαθαίνω πώς ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες επαφές με την πρώην διεύθυντρια προγράμματος του Open Αλκηστις Μαραγκουδάκη. Το κρίσιμο ραντεβού του έμπειρου στελέχους και της διοίκσης του One αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα με την ίδια να μην βλέπει… φώς μιας και έχει επιλέξει φέτος ν΄ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό.
Θα επανέλθω με νεότερο ρεπορτάζ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε. Σε λίγο οι κηδείες του Νίκου και του Δημήτρη

Παπαράτσι. Η Νέρτζη του "Power Of Love" ψάχνει πατσαβούρες και σφουγγαρίστρες