Η οργή της Δανάης Μπάρκα: «Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να…»

«Θα πω μόνο τα εξής: Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να αποδεχτεί κανέναν γιατί κανείς δεν έχει έρθει στη γη με τον τίτλο του “αποδοχέα” για να ορίσει τι πρέπει να υπάρχει και τι όχι.
Το τι θεωρεί “ωραίο” ο καθένας είναι εντελώς υποκειμενικό. Τον τρόπο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο καθένας για να εκφραστεί τα ορίζει η παιδεία και η μόρφωσή του. Παιδεία δεν ειναι το Πανεπιστήμιο. Παιδεία είναι η συμπεριφορά, η καλλιέργεια, η ευγένεια και η διακριτικότητα (και άλλα πολλά). Η εικόνα αλλάζει, η λάμψη υποχωρεί, το δέρμα ζαρώνει, η ενέργεια πέφτει, το σώμα κρεμάει.
Ένα κοφτερό μυαλό, ένα αληθινό χαμόγελο, το χιούμορ, η εξυπνάδα, η ευφυΐα, η ευγένεια, η αισθητική, η ενσυναίσθηση, η δοτικότητα και η καλλιέργεια ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ όσα χρόνια και αν περάσουν. Στο τέλος αυτά μένουν!», έγραψε χαρακτηριστικά στη μακροσκελή ανάρτησή της, η Δανάη Μπάρκα, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, προτρέποντάς τες να αγαπήσουν το σώμα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μαρία Μπεκατώρου: Καλωσόρισε τον Οκτώβριο με την πιο αποκαλυπτική της φωτογραφία

Τηλεοπτική βόμβα. Τέλος η Ελένη Μενεγάκη απο τον Alpha. Όλο το παρασκήνιο