Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ισόβια κάθειρξη για τους εκτελεστές του δικηγόρου

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον Οκτώβριο του 2017 μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.
Δυο μέρες πριν τη συμπλήρωση δυο ετών από την εν ψυχρώ δολοφονία του ποινικολόγου το δικαστήριο επέβαλε επιπλέον στον Ιμπραχήμ Μπραχιμάι, ο οποίος είχε αποδεχθεί ότι πυροβόλησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, εκτός από ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία και επιπλέον ποινή 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ισόβια επιβλήθηκαν τέλος στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Όλντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά στο εδώλιο καθόταν για ηθικη αυτουργία και ο Αρμπερ Μπάκο, ο οποίος δολοφονήθηκε πέρυσι μέσα στη φυλακή.
Σε δήλωσή της η χήρα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Βίκυ Ζαφειροπούλου είπε: «Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη και τους ενόρκους. Δυστυχώς, τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τον Μιχάλη. Θα βγάλουμε μια ανακοίνωση η οικογένεια συνολικά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ευχαριστώ για όλα και για το πόσο διακριτικοί ήσασταν μαζί μας».
Σχετικά με την απόφαση, σχολίασε ότι «δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή των κατηγορουμένων γιατί ήταν φυλακή και είναι φυλακή και θα είναι φυλακή. Δεν θα αλλάξει κάτι για αυτούς και δυστυχώς ούτε για μένα και τα παιδιά μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Νεκρός ο επιχειρηματίας Γεώργιος Πιστιόλας – Ο ιδρυτής της AGRINO

Λιάγκας σε Κιμούλη: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήθελα να “πάω” μαζί σου» (video)