Η κοκαϊνη στον Πειραιά και ο επιχειρηματίας μεταφορικής εταιρείας στην Πάτρα!

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί τουλάχιστον τέσσερα άτομα, ένα εκ των οποίων είναι επιχειρηματίας μεταφορικής εταιρείας από την Πάτρα!
Στο φορτηγό του βρέθηκε μέρος της κατασχεθείσας κοκαΐνης, κατά την διάρκεια δρομολογίου εκτός πόλης. Συνολικά; Μισός τόνος “κοκορέτσι”. Ο επιχειρηματίας, βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για το άν θα πρέπει να προφυλακιστεί. Η συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με τον εντοπισμού ναρκωτικών σε κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Αύγουστο.
Με τον εντοπισμό της νέας αυτής ποσότητας στο λιμάνι του Πειραιά, στόχος των Αρχών, είναι να αποκαλυφθεί ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη μεταφορά των ναρκωτικών. Επίσης οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν πως ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο τελικός προορισμός της συγκεκριμένης ποσότητας ήταν η Ελλάδα ή αν η χώρα μας αποτελούσε ενδιάμεσο σταθμό με τελικούς αποδέκτες άτομα στο εξωτερικό.
Οι Αρχές τώρα προσπαθούν να διαλευκάνουν όλες τις πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης η οποία «δείχνει» δραστηριότητα των λατινοαμερικανικών καρτέλ στη χώρα μας. Εκτιμούν πάντως πως οι ποσότητες των ναρκωτικών είναι πολύ πιθανό να είναι μεγαλύτερες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πληροφορίες απο το thebest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή είναι η Άρτεμις. Η 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της σε πιλοτή

Πριν απο λίγο. Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας. Βρέθηκε μαχαιρωμένος