Δείτε πώς αποχαιρέτησαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα οι Καραβάτου – Κατσούλης (video)

Τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποχαιρέτησαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου».
«Αν μας είδατε κάποια στιγμή που χάσαμε το κέφι μας και τη χαρά μας γιατί όλα μέσα στη ζωή είναι και δυστυχώς είναι και οι απώλειες. Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από κοντά μας ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού τραγουδιού, ένας φίλος, δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στους φίλους, σε όλους…», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.
Με την Κατερίνα Καραβάτου να συμπληρώνει:«Από τη στιγμή που το μάθαμε, για εμάς είναι λίγο περίεργο, είναι μια μέρα ενός καινούργιου ξεκινήματος, μιας πολύ μεγάλης χαράς και θέλαμε να δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά για τα οποία έχουμε εργαστεί. Από την ώρα που το ακούσαμε, ακούω τα τραγούδια του στο κεφάλι μου συνέχεια κι έχω τη μορφή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μπροστά μου, ενός ανθρώπου που μας συντρόφευσε και θα συνεχίσει μέσα από την υπέροχη μουσική που μας έχει χαρίσει.
Είναι πολύ μεγάλη απώλεια… Καλό ταξίδι και τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Γιώργος Τσαλίκης: «Μας την έσκασες Λαυρέντη μας και σήμερα κλαίμε όλοι»