Άγχος στον ΣΚΑΪ με την ρελάνς STAR. Άγχος όμως και στον Alpha και κατηφόρα στο OPEN

Πανέτοιμο ήταν το πρόγραμμα του STAR εδώ και ένα μήνα. Υπήρχε όμως άνωθεν εντολή να μην ανοίξει κανένα στόμα για τις ημερομηνίες που θα κάνει το πρόγραμμα και πρεμιέρα. Και χθες άλλαξαν όλα.

Πρεμιέρα GNTM το βράδυ της Κυριακής απέναντι από τις «8 λέξεις» του Γεωργίου και την επόμενη μέρα Δευτέρα όλα στον «αέρα»: «Κου – Κου», «Αλήθειες με τη Ζήνα» και «Τροχός της Τύχης».

Κανείς δεν περίμενε πως το πρόγραμμα του καναλιού θα βγει στον «αέρα» τόσο γρήγορα και χωρίς την παραμικρή διαρροή.

Και φυσικά στον ΣΚΑΪ υπάρχει μεγάλο άγχος για το πως θα πάνε οι «8 λέξεις» απέναντι από το «GNTM» με τα στοιχήματα να πέφτουν βροχή για το ποιος θα κερδίσει τα δυναμικά κοινά.

Κατήφεια υπάρχει και σε μερίδα στελεχών του Alpha καθώς εκεί οι πρεμιέρες πάνε λίγο αργότερα και θεωρούν πως ο όμιλος έδωσε προτεραιότητα στο STAR για να προλάβει να βγει γρήγορα στον ανταγωνισμό.

Όλα αυτά βέβαια είναι και λίγο «ρουλέτα» καθώς ο ΑΝΤ1 μπαίνει στη μάχη τελευταίος αλλά θα έχει εντοπίσει τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων του.

Η απόφαση αυτή είναι μια απόφαση με μεγάλο ρίσκο την ίδια ωρα που στο ΟPEN δεν υπάρχει σάλιο-στα ταμεία- με τα στελέχη να ασχολούνται με ίντριγκες-ποιός ήπιε καφέ με ποιόν… και ποιος είναι φίλος με ποιον στην πιάτσα- και όχι με το προγράμμα.

Ποιο προγράμμα δηλαδή…η κατηφόρα έχει ξεκινήσει πρίν ακόμη… πάρουν μπρός… οι “μεγάλοι” με τα πρόγραμματά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Στο «σφυρί» βγαίνουν βίλες «επωνύμων» της σόουμπιζ

Απέραντη θλίψη για τον θάνατο του 20χρονου Αναστάση. Με αυτο το μηχανάκι τράκαρε και…