Τραγωδία σε Λούνα Πάρκ. Στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς ο πατέρας της 14χρονης

Η κατάσταση του πατέρα χαρακτηρίζεται κρίσιμη. “Βροχή” καταγγελιών για το λούνα παρκ στο οποίο σκοτώθηκε το 14χρονο κορίτσι. Όλοι μιλούν για υπερβολική ταχύτητα στο παιχνίδι από το οποίο έπεσε. Μάλιστα, σύμφωνα μαρτυρίες, ο χειριστής του έλειπε και τον αντικαθιστούσε ένας αλλοδαπός.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες, μετά το τραγικό συμβάν, «ράγισε» η καρδιά του πατέρα της, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου, με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Σύμφωνα με μία νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, το παιχνίδι του λούνα παρκ, την ώρα της τραγωδίας, δεν χειριζόταν καν ο άνθρωπος που το χειριζόταν συνήθως αλλά ένας άλλος, αλλοδαπός.

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από newsit

One Comment

Leave a Reply
  1. Να αναφέρετε ότι στο ίδιο μηχάνημα είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και μια 9χρονή που γλίτωσε το θάνατο αλλά δεν γλίτωσε σπασμένο κεφάλι, σπλήνα, νεφρά και όλα όσα είπε ο κ Δημητρακόπουλος ο δικηγόρος. Να αναφέρετε επίσης ότι η ιδιοκτήτρια είχε καταδικαστεί για το 9χρονο κορίτσι, αλλά στην Ελλάδα της ασυδοσίας, η ίδια ιδιοκτήτρια με το ίδιο μηχάνημα χτύπησε ΄δευτερο παιδί και μάλιστα το άφησε στον τόπο. Και τέλος να αναφέρετε ότι ο δικηγόρος της κυρίας θα πρεπει να έιναι λίγο πιο ανθρώπινος και να μην λέει τις αηδίες που διαβάζουμε ότι δηλ το παιδί πήγε να βγάλει φωτογραφία. Έχει ανέβει αυτός εκεί πάνω να δει αν μπορεί από τον φόβο του να βγάλει κιχ, όχι να κρατήσει κινητό και να βγάλει φωτογραφία. Ευτυχώς που υπάρχουν τόσοι μάρτυρες που δήλωσαν ότι κόντευαν να εκτιναχθούν από το μηχάνημα και οι ίδιοι. Αλλά φαίνεται και αυτός είναι της υπερασπιστικής γραμμής Κούγια. Δεν φταίει ο φταίχτης, αλλά φταίει το θύμα.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επανασύνδεση για γνωστό ζευγάρι της showbiz; (Εικόνα)

Σκληρές εικόνες και Βίντεο. Φορτηγό “πάτησε” 80χρονη στα Χανιά