Σοφία Βογιατζάκη: "Δεν απέκτησα παιδί διότι…"

Στο περιοδικό «TV Μανία»παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη μητρότητα που δεν ήρθε στη ζωή της.
Στη ζωή σου έχεις περισσότερο την ανάγκη της μητρότητας ή της συντροφικότητας;
Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που του άρεσε η συντροφικότητα. Δεν υπήρξα η γυναίκα, όπου το βιολογικό της ρολόι θα «χτυπούσε» κι εκείνη θα το άκουγε. Μάλλον δεν το άκουσα. Δεν είχα τη θέληση να κάνω ένα παιδί ή οικογένεια. Αν την είχα, θα τα είχα κάνει. Τα παιδιά τα λατρεύω, λιώνω, πεθαίνω. Έχω τρελή αδυναμία στα ανιψάκια μου και σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα παιδιά είναι η αδυναμία μου. Αλλά ποτέ δεν είχα την ανάγκη να γίνω μητέρα.
Έχεις υπάρξει τυχερή ή άτυχη στον έρωτα;
Τίποτα από τα δύο. Έχω υπάρξει τρελή στον έρωτα! (γελά). Όταν ερωτεύομαι είμαι όλη την ημέρα στην τρέλα. Τον ζω στο φουλ. Έχω ζήσει όμορφες στιγμές.
Είσαι εύκολη σύντροφος;
Ποιος είναι εύκολος σύντροφος; Όλοι δύσκολοι είμαστε. Κι όσο μεγαλώνουμε, τόσο δυσκολεύουμε. Όσο ωριμάζεις, τόσο πιο δύσκολα συμβιβάζεσαι.
 
Σε έπιασε ποτέ κρίση ανασφάλειας για την εμφάνισή σου;
Όχι, ποτέ! Πάντα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Και τις φορές που μπήκα στη διαδικασία να κάνω διατροφή και να χάσω κιλά, το έκανα μόνο για λόγους υγείας. Όχι για λόγους ομορφιάς ή εμφάνισης. Δεν έχω πιο βαρετό από το να φτιάχνομαι, να βάφομαι. Το κάνω μηχανικά πια, λόγω της δουλειάς μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Θλίψη στην πιάτσα. Νεκρός πριν απο λιγο ο κορυφαίος μουσικός Παναγιώτης Κουρούμαλος

Εικόνα μέσα απο το νοσοκομείο. Λήστεψαν τα γραφεία της ΑΕΛ και σακάτεψαν στο ξυλο τον υπάλληλο.