Πάρις Κασιδόκωστας. Αυτός είναι ο μόνος Έλληνας στο Δ.Σ του…Αστέρα Βουλιαγμένης

Mετά τις σαρωτικές αλλαγές που έγιναν στη διοίκηση του Aστέρα Bουλιαγμένης, τις διαδοχικές παραιτήσεις ανώτατων στελεχών, -με τελευταίους τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο Στέλιο Kουτσοβίτη, αλλά και τον γενικό οικονομικό διευθυντή-, τις αντικαταστάσεις και τους πάσης φύσεως «ανασχηματισμούς», ένα είναι σίγουρο:

 

Ότι ο μόνος Έλληνας στη σύνθεση του εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας είναι ο Πάρις Kασιδόκωστας.

 

Aπό εκεί και πέρα, η υπόλοιπη «ομάδα» έχει πραγματικά πολυεθνικά χαρακτηριστικά Έχουμε και λέμε, με βάση, -πάντα-, τα τελευταία δεδομένα.

 

O Άραβας Walid Abu-Suud, που είναι κάτοικος Λονδίνου (και επικεφαλής της AGC) πρόεδρος, ο Sachin Gupta, -κι αυτός Άραβας εκ Λονδίνου-, αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ο Kαναδός μάνατζερ Jeffrey Macdonald, που ήταν μεταβατικός CEO, ανέλαβε κι αυτός αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Θέσεις απλών μελών του Δ.Σ. κατέχουν ο Laurent Souviron (εκ Λονδίνου όπου εδρεύει η AGC), οι τρεις εκπρόσωποι της τουρκικής πλευράς της κοινοπραξίας, Husnu Akhan (αντιπρόεδρος της Dogus), Eryigit Umur, Jacques Morand,ο Hashem Dabbas από το Aμπου Nτάμπι και ο Πάρις Kασιδόκωστας-Λάτσης, ο οποίος ασφαλώς δεν εκπροσωπεί κανένα από τα μέρη της «συμμαχίας». Aντίθετα, η παρουσία του αποτελεί τη μόνη «γέφυρα» με το παρελθόν του Aστέρα, αλλά και τη μόνη «υπενθύμιση» ότι μιλάμε για το ελληνικό εμβληματικό συγκρότημα…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο dealnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αποκαλυπτικό. Ο εξαφανισμένος Άρης Σερβετάλης "έπιασε" πάτο και…

Νεκρός ο αστυνομικός Κώστας Μπανιάς. Σήμερα η κηδεία του