Ο Λαζόπουλος στην κηδεία της γυναίκας του : "Αντίο κορίτσι μου. Απο εμένα και την κόρη σου"

Δύσκολες στιγμές περνά ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς από τη ζωή έφυγε την περασμένη Πέμπτη στα 60 της χρόνια η σύζυγός του Τασούλα Λαζοπούλου, νικημένη από τον καρκίνο.
Η ταφή της Τασούλας Λαζοπούλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στο Β’ κοιμητήριο Δράμας, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Όμως ο πόνος περίσσεψε το Σάββατο το μεσημέρι στην εξόδιο ακολουθία που εψάλη στο Α’ νεκροταφείο. Εκεί οι πιο στενοί φίλοι της οικογένειας βρέθηκαν δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο και την κόρη τους Μαριέλλη, η οποία του κρατούσε διαρκώς το χέρι. Πάνω στο φέρετρο, στον σταυρό από λουλούδια, και συγκεκριμένα στις δύο κορδέλες που υπήρχαν αριστερά και δεξιά, αναφερόταν: «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης».
Όταν η εξόδιος ακολουθία τελείωσε, ράγισαν ωστόσο και οι πέτρες όταν ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από αναφιλητά, δάκρυα και φωνή που δεν έβγαινε είπε: «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Ντάρια ο χωρισμός με τον Ανδριαδάκη και τα γούστα με άλλον στις Κάννες (Εικόνες)

Βίντεο απο κάμερα ασφαλείας. Φρικτός θάνατος για 30χρονο. Τον συνέθλιψε το ασανσέρ