Βόμβες Γεωργιάδη κατά Τσίπρα. Ξεμπρόστιασε τον πρώην Πρωθυπουργό για το “Ελληνικό”.

Ο υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης χθες στη Βουλή είπε πολλά. Κυρίως βρήκε την ευκαιρία και στον πρώην Πρωθυπουργό σχετικά με τις επικρίσεις του κ. Τσίπρα για αλλαγή των συντελεστών δόμησης στο Ελληνικό, φέρνοντας τους ουρανοξύστες μέσα στην θάλασσα και πάνω στο κύμα.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η τροπολογία αναφερόταν μόνο στη νομική διασφάλιση του όρου υψηλά κτήρια…

«Μας είπατε ότι με το νόμο που ψηφίσαμε αλλάξαμε τους όρους δόμησης προς όφελος του επενδυτή. Είστε πρώην Πρωθυπουργός και δεν αρμόζει να λέτε τέτοια πράγματα για μια σοβαρή επένδυση που και εσείς υποστηρίξατε με τον δικό σας τρόπο», είπε ο υπουργός και πρόσθεσε:

«Η δική μου τροπολογία ήταν μία σελίδα… μία τροποποίηση του ίδιου νόμου που ψηφίστηκε Νοέμβρη 2018. Πείτε μου σε ποιο σημείο της τροπολογίας ευνοήθηκε ο επενδυτής…

Αν δεν το κάνετε, όλα όσα είπατε ήταν έπεα πτερόεντα… Και επειδή με ευκολία λέτε ότι εμείς ήρθαμε για να ευνοήσουμε την «Λάμδα» , έτσι αστήριχτα όπως το λέτε εσείς θα μπορούσα να πω και εγώ ότι και εσείς σήμερα ήρθατε τώρα εδώ για να δώσετε εξετάσεις στα συμφέροντα που θέλουν να σταματήσουν την επένδυση…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θρήνος για τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γούναρη. Αυτοκτόνησε η κόρη του

Σάλος σε μεγάλο κανάλι. Ο παράνομος έρωτας Διευθυντή με παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων