Βανδή, Ζήνα, Πάολα. Πως συνδέονται και πως θα συνεργαστούν.

Και τα τρία ονόματα φέρονται κλεισμένα από επιχειρηματία μεγάλου νυχτερινού ομίλου για την επόμενη χρονιά.

Η σίγουρη αυτή τη στιγμή είναι μόνο η Δέσποινα Βανδή που συνεργάζεται ήδη με επιτυχία με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία στο θέατρο.

Το αρχικό σενάριο λοιπόν ήθελε την Βανδή να συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Πάολα στο μεγάλο νυχτερινό κέντρο του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Στο μαγαζί δηλαδή που τραγουδούσε η Πάολα με τον Νότη Σφακιανάκη την προηγούμενη σεζόν και στο μικρότερο να έκανε εμφανίσεις η Πέγκυ Ζήνα.

Όμως η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε έναν δίσκο με τραγούδια διασκευές μεγάλων επιτυχιών της δεκαετίας του ’60 και του ’70 και τώρα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το αν της ταιριάζει περισσότερο να εμφανιστεί στο μικρότερο μαγαζί και στο μεγάλο να πάει η Πάολα με την Πέγκυ Ζήνα που πριν 7 χρόνια είχαν συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία σε παραλιακό νυχτερινό κέντρο που δεν υπάρχει πια.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν πλην της συνεργασίας της Δέσποινας Βανδή με τον συγεκριμένο επιχειρηματία τίποτε άλλο δεν είναι οριστικό.

Οι συζητήσεις βέβαια και με τις τραγουδίστριες είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι τελικές αποφάσεις σίγουρα θα παρθούν μέχρι αρχές Σεπτέμβρη.

Άλλωστε χρόνος βιασύνης δεν υπάρχει καθώς πια τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα κάνουν πρεμιέρα τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη.

Υ.Γ Η Πάολα έχει ηδη κλείσει με τον Ματσίκα ο οποιός αλλάζει εντελώς την «Ακτή Πειραιώς» για την τραγουδίστρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα "ανοίγματα" της Αλεξανδράτου με τον Μονόκερο στην πισίνα (Εικόνες)

Έγινε πατέρας και μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιό του (Φωτό)