Αυτή είναι η Βικτώρια. Έδωσε 45.000 ευρώ για να μοιάσει την Αλεξανδράτου και την Barbie

Όταν το επίδοξο μοντέλο Victoria Wild αποφάσισε ότι ήθελε να μοιάσει με μια πραγματική “ενήλικη” κούκλα Barbie ξόδεψε 45.000 δολάρια σε πλαστικές για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Όμως, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό που έκανε ήταν απολύτως παράλογο.

Αφήστε που κάποιοι πίστευαν πώς το κορίτσι που έχει τρέλα με την Ελλάδα ήθελε να μοιάσει την Τζούλια Αλεξανδράτου. Εδώ που τα λέμε… αν κρινω απο την φωτογραφία κάτι κατάφερε.

Ενώ η Wild είναι πολύ ευχαριστημένη με την εμφάνιση της πολλοί χρήστες των social media είναι συγκλονισμένοι με το τι έκανε στο σώμα της.

Κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσης η Wild πήρε τρία κιλά από εμφυτεύματα στο στήθος, έβαλε εμφυτεύματα γλουτών και χειλιών, έκανε ρινοπλαστική και δεκάδες botox. Το τελικό αποτέλεσμα είναι να μοιάζει με μια πραγματική κούκλα Barbie… για ενήλικους. Μάλιστα η Wild είναι υπερήφανη που τώρα μοιάζει με μια κούκλα και δεν το έχει μετανιώσει καθόλου.

“Ποια δεν θα ήθελε να μοιάζει με μια κούκλα. Είναι τόσο σέξι εμφάνιση που οι άνθρωποι με κοιτούν στο δρόμο και μου αρέσει ο τρόπος που ξεχωρίζω … Αυτό είχα πάντα στο μυαλό μου”

Δείτε στο video την μεταμόρφωση της Victoria:

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανατριχιαστική η χήρα του Καρυστινού. "Ό άντρας μου είχε προαίσθημα ότι θα "φύγει"

Συγνώμη. Θα πάρετε την πρώην του Βρεττού στον “Τροχό της Τύχης;”