Άγριο κράξιμο στην Μαριάννα Γουλανδρή. “Κατέβα απο το ζωάκι ρε”

Η νεαρή σχεδιάστρια Μαριάννα Γουλανδρή βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού και δεν ξεχνά να ανεβάζει φωτογραφίες στα Social Media, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σε μία από τις φωτογραφίες πόζαρε με ένα δροσερό φλοράλ φόρεμα σε κίτρινους τόνους και λυτά μαλλιά, κάνοντας τη βόλτα της πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Η φωτογραφία προκάλεσε αντιδράσεις και αιχμηρά σχόλια από κάποιους.

«Μην ανεβαίνεις στα γαϊδουράκια» της γράφει μία ακόλουθος, «Και γιατί όχι με τα πόδια;» σχολιάζει μια δεύτερη, ενώ κάποιες άλλες γράφουν «Να φανταστώ δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα πόδια σου;» και «Κατέβα από το άμοιρο ζωάκι».

Κάποιοι άλλοι ωστόσο θεωρούν ότι οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές και επικεντρώνονται στην ομορφιά της κυρίας Γουλανδρή και την ευθύνη των ιδιοκτητών. «Είναι μια πολύ όμορφη φωτογραφία και φαίνεστε τόσο καλοκαιρινή! Λυπάμαι που γίνεται τέτοιο focus στα γαϊδουράκια. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες το επιτρέπουν αυτό, αυτοί πρέπει να προστατεύουν τα ζώα τους».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο Γόβα στιλέτο

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Απίστευτο ε; Η μάνα Σάσα Μπάστα στη Μύκονο… με την κόρη της

Παρασκήνιο. Παραγγέλνει κι άλλα πλοία ο Τσάκος. Τα LNG και…