Μέσα απο το νοσοκομείο. Τα κατάγματα στη μύτη του Αδαμαντίδη και το μήνυμα του ξυλοδαρμού

Είναι δύσκολο για τον κάθε άνθρωπο να ζήσει έναν ξυλοδαρμό. Είτε είναι απόπειρα όπως συνέβη ατυχώς σε μένα πρίν απο ενάμιση χρόνο είτε στην περίπτωση του Αδαμαντίδη που είναι αυτό που λέμε στη νύχτα “χοντρό πέσιμο”.

Εδώ μιλάμε για καραούλι κανονικό. Του έστησαν παγίδα… ενέδρα όπως θέλετε πείτε το και του επιτέθηκαν στον δρόμο με σκοπό να του στείλουν μήνυμα και συνάμα να τον ξεφτιλίσουν.

Αυτό επεδίωκαν.

Τι κατάφεραν;

Να αφήσουν αιμόφυρτο τον τραγουδιστή στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση σοκ… δεν είναι και νιάτο ο Θέμης έχει πατήσει τα 60… και σήμερα να είναι έτοιμος να μπεί για χειρουργείο μιας και η μύτη έχει σπάσει σε δυο σημεία.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς το κάταγμα στο ρινικό οστό είναι σοβαρό και πως πρέπει να γίνει ανάταξη.

Ο ίδιος ο Αδαμαντίδης είναι σε σοκ. Γνωρίζει ποιός του την έστησε και έχει βάλει τον Κούγια να προσχωρήσει σε όλες τις διαδικασίες. 

Πρέπει σε αυτό το σημείο να καταδικάσουμε κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται. Αυτά τα περιστατικά μας βοηθούν να καταλάβουμε πώς υπάρχουν ακόμη εκεί έξω υπάνθρωποι που ανήκουν στην εποχή των Σπηλαίων και όχι σε μια κοινωνία με νόμους και αρχές.

Είναι τουλάχιστον άνανδρο να βάζεις μπράβους για να δείρουν κάποιον…

Η δικαιοσύνη σου δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις τα χρήματα σου ή να περιφρουρήσεις τα συμφέροντά σου… με τον τρόπο της.

Τα “πεσίματα” και οι τσαμπουκάδες ανήκουν σε άλλες εποχές.

Είναι Ντροπή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Χριστίνα-Άννα. Το δίδυμο φωτιά που "τρέλανε" κόσμο χθές στο Penarrubia

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έδωσε την εντολή για τον ξυλοδαρμό του Αδαμαντίδη