Αποκαλύψη τώρα. Είχε και αλλλοδαπό συνεργό ο δολοφόνος της Βιολόγου. Το DNA στη σπηλιά και…

Η πληροφορία έσκασε σήμερα το πρωϊ και προέρχεται απο χείλη αστυνομικού. Ο δολοφόνος έσπασε; Βρέθηκε γενετικό υλικό και δεύτερου ατόμου;

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στο τελευταίο στάδιο της αλυσίδας των αποτρόπαιων πράξεών του φαίνεται ότι είχε και “χείρα βοηθείας”.

Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργαζόταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές είχαν ήδη στη διάθεσή τους αποδεικτικό στοιχείο που βρέθηκε μέσα στη σπηλιά του δήμου Πλατανιά, όπου εντοπίστηκε και το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο ABC, αυτό το στοιχείο οδηγούσε στην ταυτότητα του δράστη, χωρίς όμως να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα ακόμα μοιραίο λάθος είναι πως εκτιμάται πως ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον (Sunzanne Eaton) είχε μαζί του το κινητό και έτσι ελέγχθηκαν τα σήματα από κινητά στην περιοχή τις ημέρες του φρικτού εγκλήματος. Σημειώνεται ότι δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο βιασμού της άτυχης Αμερικανίδας.

 

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, περίπου δέκα κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή ανακρίθηκαν και ελήφθησαν δείγματα DNA. Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα υπήρχε πιθανότατα και το γενετικό υλικό του δολοφόνου. Μάλιστα θεωρείται ότι οι συνθήκες που επικρατούν στη σπηλιά και ο κρύος αέρας που πνέει κάτω από την επιφάνεια της γης βοηθάνε ώστε να διατηρηθεί το γενετικό υλικό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ένα τυχαίο στοιχείο και μια κάμερα ασφαλείας… έδειξαν τον δολοφονό της Βιολόγου

Σε σοκ η γυναίκα του δολοφόνου της Βιολόγου: “Μου το παραδέχτηκε ότι την σκότωσε”