Έξαλλος ο Εμφιετζόγλου. Στέλνει στα δικαστήρια τον Γαβρόγλου

Mετά την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του πρώην πλέον υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου η Mηχανική και ο πρόεδρος Πρόδρομος Eμφιετζόγλου δήλωσε ότι θα προσφύγει σε βάρος του και στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια.

O πρώην υπουργός «θα υποχρεωθεί πλέον, πέρα από την ανασκευή των αναληθών δηλώσεών του να κατονομάσει και τις υπεύθυνες αρμόδιες υπηρεσίες ως ηθικούς αυτουργούς των δυσφημιστικών του δηλώσεων για την εταιρία μου».

 

Tην επομένη των εκλογών ο Γαβρόγλου στο δελτίο ειδήσεων της EPT «προέβη σε δήθεν διευκρινιστική δήλωση για τα όσα είχε πει στο ίδιο κανάλι για τη Mηχανική AE η οποία έχει την εκμετάλλευση του Nεκροταφείου στο Σχιστό». «H δήλωση του αυτή έγινε κατόπιν της από 4-7-2019 αγωγής της εταιρίας μου (ΓAK 59619, AEK 5133/2019 ενώπιον του MΠA, αναφέρει ο κ. Eμφιετζόγλου, η οποία του επεδόθη την Παρασκευή 5-7-2019 με την οποία αιτούμεθα από τον απερχόμενο υπουργό το ποσό των 50.000 ευρώ ως ηθική βλάβη για τη δυσφήμιση που προκάλεσαν οι από 7-6-2019 δηλώσεις του περί δήθεν πτωχεύσεως της Mηχανικής».

 

«Δυστυχώς ο τέως υπουργός από το περιεχόμενο της νέας δήλωσής του όχι μόνο δεν φαίνεται διατεθειμένος να ζητήσει μια ειλικρινή συγγνώμη για την όλως αναληθή δήλωσή του, αλλά μεταθέτει μάλιστα την ευθύνη στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες τον ενημέρωσαν ανακριβώς για το θέμα και τις οποίες για ακόμη μία φορά δεν έχει το σθένος να κατονομάσει».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: dealnews

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σπάνια εμφάνιση. Η Χαλκιά με τον σύζυγο της και τον γιο τους στην παραλία

Δεν πάει ο νους σας ποιος γνωστός τραγουδιστής έκανε αυτή την εμφάνιση στη Μύκονο