Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου. Τα σπίτια τα μετρητά και οι μετοχές

Όπως γράφει η εφημερίδα «Spirto», πριν από μερικές μέρες άνοιξε η διαθήκη του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του έτους, έχοντας φροντίσει ο δημοσιογράφος και εκδότης να εξασφαλίσει οικονομικά τα μέλη της οικογένειάς του και τους κοντινούς συγγενείς του.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων σε έξι ανθρώπους. Συγκεκριμένα κληρονόμοι είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της. Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του Θέμου. Εκτός από τις γνωστές οικίες στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη, ο εκλιπών υπήρξε ιδιοκτήτης σπιτιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας που δημιούργησε και είχε στην κατοχή του.

 

Σημαντικό είναι και το μερίδιο που λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του. Σημειώνεται, εξάλλου, πως ο Θέμος Αναστασιάδης είχε αποφασίσει να συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βοστόνη όπου έκανε την θεραπεία του.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ελληνίδα παρουσιάστρια το έριξε στα «βουντού» για να γυρίσει ο πρώην της

Τρόμος. Σε σοκ η Σταυροπούλου μέσα σε αεροπλάνο για Κρήτη. Παρουσιάστηκε πρόβλημα και… (Βίντεο)