Τα παιδιά της Αναστασία Κόλλια κάνουν έκκληση: “Ποιός σκότωσε την μάνα μας;”

Με διεισδυτική ματιά σε λεπτομέρειες που κανείς πριν δεν πρόσεξε, η εκπομπή “Φώς στο Τούνελ” έκανε χθες την ανατροπή.

Ένα από τα ερωτήματα που έκαιγαν τους συγγενείς της Αναστασίας Κόλλια ήταν πως εξέπεμψε το κινητό της τηλέφωνο από την περιοχή της Καισαριανής μία μέρα μετά την εξαφάνιση της, ενώ η ίδια είχε εντοπιστεί νωρίτερα νεκρή σε παραλία κοντά στα Ίσθμια.

Όπως αποκάλυψε το «Τούνελ» ένα ανθρώπινο λάθος του συζύγου της έστρεψε αρχικά την έρευνα σε άλλη κατεύθυνση. Ο ίδιος όταν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της συγχυσμένος καθώς ήταν, δήλωσε κατά ένα νούμερο λάθος το κινητό της τηλέφωνο. 

Τελικά όπως προέκυψε από την έρευνα, το κινητό που έδωσε σήμα από την περιοχή της Καισαριανής,  δεν ανήκε στην άτυχη πολύτεκνη μητέρα. Παραμένει όμως αναπάντητο το ερώτημα, τι ώθησε την Αναστασία Κόλλια 51 χρόνων,  να φύγει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν από το σπίτι της στην Αγριλιά Αχαΐας την Πέμπτη  13 Ιουνίου και λίγο αργότερα να  κάνει ανάληψη πεντακοσίων ευρώ.

Τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της έλαβαν από την ίδια το πρωί που εξαφανίστηκε δύο παράξενα μηνύματα στα οποία δεν μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση. Έγραφε ότι: «έκανε κάτι κακό και πρέπει να δώσει ένα τέλος…»

Από το στούντιο του «Τούνελ» ο γιος και η κόρη της απηύθυναν δραματική έκκληση σε όποιον πιθανά τη συνάντησε, να τους βοηθήσει να φωτίσουν το σκοτάδι που την κατάπιε.

Η κόρη της Αθανασία Κόλλια, ανέφερε:

«Ψάξαμε το ενδεχόμενο αν χρωστούσε κάπου, ψάξαμε όλο το σπίτι,  δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο. Πήγαμε στα ΚΤΕΛ της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά ούτε κι εκεί βρήκαμε άκρη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έστειλε αυτά τα μπερδεμένα μηνύματα ενώ δεν φαινόταν να την απασχολεί κάτι…».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της άτυχης μητέρας, εντοπίστηκαν θανατηφόρες κακώσεις σε όλο της το σώμα. Το πλήθος των προθανάτιων κακώσεων αποκλείει το ενδεχόμενο να έπεσε από μικρό ύψος. Αυτές μπορεί να προκλήθηκαν από την πτώση στο νερό ή σε βράχια. Δεν αποκλείεται όμως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και από παράσυρση από αυτοκίνητο. Ο θάνατος της προήλθε λίγες ώρες πριν βρεθεί στη θάλασσα. Περισσότερες απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Θανάσης Κατερινόπουλος που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», σχολίασε σχετικά:

«Κάποιος άνθρωπος που θέλει να κάνει κακό στον εαυτόν του δεν πρόκειται να κάνει ανάληψη χρημάτων ακόμα και αν χρωστάει. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα και προφανώς την υπόθεση ανέλαβε το Λιμενικό Σώμα. Εδώ όμως είχαμε μια δηλωμένη εξαφάνιση και πρέπει να ανατεθεί στην Ασφάλεια για σωστή έρευνα. Η μόνη πληροφόρηση για τα στοιχεία της ιστορίας αυτής, προέρχεται από την έρευνα της εκπομπής σας μέχρι στιγμής».

Ο δικηγόρος και εγκληματολόγος Παναγιώτης Παπαϊωάννου, είπε στη εκπομπή:

«Είναι σημαντικό που αναδεικνύετε και κρατάτε στη δημοσιότητα θέματα που αλλιώς οι Αρχές θα είχαν κλείσει. Πρέπει οι συγγενείς να προβούν σε μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία με σωστή έρευνα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Γρηγόρης-Νάνσυ. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση “χεράκι-χεράκι” και η έξοδος κινδύνου

“Power of Love 2”. Η Νέρτζη όταν δεν πουλάει τα ρούχα της… παίζει με την “πίσω κίνησή της”