Τα γράφαμε. Περισσότεροι απο ένας οι Δολοφόνοι του Γραικού

Τη συμμετοχή περισσότερων από ένα άτομο στο θάνατο του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού δείχνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξετασηςσύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο Σωκράτη Τσαντίρη που όρισαν τα αδέρφια του επιχειρηματία.

Μάλιστα το σκεπτικό αναφέρει ότι κάποιος τον συγκρατούσε και κάποιος άλλος τον χτυπούσε με βία και θυμό είτε με κάποιο σφυρί, ρόπαλο ή ακόμα και γροθιές.

«Το θύμα δέχτηκε άγρια χτυπήματα. Διαπιστώσαμε σε μια ιατροδικαστική διερεύνηση με την Προϊσταμένη της αρμόδιας υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Ελένη Ζαγγελίδου, πολλαπλούς τραυματισμούς, κακώσεις, σε πρόσωπο και θώρακα που προκλήθηκαν από θλον όργανο. Θα μπορούσε να είναι ένα σφυρί, ρόπαλο ή ακόμα και γροθιές. Υπήρξε ένα ακόμη μακροσκοπικό ιατροδικαστικό εύρημα που συνδέει και με ασφυξία. Με αυτό το δεδομένο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ότι θάφτηκε ζωντανός. Επίσης δεν μπορεί να αποκλειστεί η συμμετοχή περισσότερων από ένα άτομο στο περιστατικό, με το σκεπτικό ότι ίσως κάποιος να τον συγκρατούσε και κάποιος άλλος να του κατάφερνε τα χτυπήματα. Από τη φθορά των ρούχων φαίνεται πως σύρθηκε ως το σημείο που θάφτηκε κάτω από το χώμα. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι δράστες προσπάθησαν να κάψουν το θύμα. Ο θάνατος του Δημήτρη Γραικού αποδίδεται σε βίαιη εξωτερική επίδραση» είπε ο Σωκράτης Τσαντίρης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με μια ιδιαίτερη μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή, όταν οι Αρχές έσκαβαν στο σημείο που υπέδειξαν οι επιστήμονες, ο έμπορος παρακολουθούσε ατάραχος. Τη στιγμή που φάνηκαν οι ρόδες του αγροτικού αυτοκινήτου του θύματος, ο δράστης είχε το θράσος να πει: «Ο Δημήτρης, μου είπε να το θάψω εδώ, για να φύγει ανενόχλητος για τα Σκόπια».

O δράστης λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού είχε μιλήσει στο protothema.gr. «Μας ενημέρωσαν ότι η ταυτότητά του πέρασε από το τελωνείο των Σκοπίων. Αλλά εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί κάποιος άλλος να χρησιμοποίησε την ταυτότητα του Δημήτρη. Αν δεν τον δούμε από τις κάμερες, δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα. Δεν είχε πει τίποτα ότι θα φύγει. Ήταν στεναχωρημένος γιατί το τελευταίο καιρό η δουλειά του δεν πήγαινε καλά. Ο κτηνίατρος τον είχε υποχρεώσει να σφάξει όλα τα ζώα του. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν να αποδεκατίζει εδώ και ένα μήνα το κοπάδι του και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και ανάστατος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

“Power of Love 2”. “Με συκοφάντησαν. Δεν είμαι άρρωστος ούτε stalker. Η Άννα θα με ψάξει…”

Ζάρλας-Μιζεράκη. Ήταν μαζί πρίν απο το δυστύχημα. Δείτε τις φωτογραφίες