Συνέντευξη. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει: “Η Άννα του “Power of Love 2″ με είδε απο την αρχή ερωτικά” (Βίντεο)

Είναι το πρώτο μέρος μιας συνέντευξης που αναμένεται να συζητηθεί.

Στο πρώτο κομμάτι της κουβέντας ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος αποκαλύπτει ότι πολύ γρήγορα ένα φιλικό φλέρτ στις αρχές του Γενάρη εξελίχτηκε σε μια ερωτική κουβέντα… με ακατάλληλες φωτογραφίες και εξομολογήσεις…

Ακολουθούν κι άλλα κομμάτια της συνέντευξης… δείτε το πρώτο μέρος της εδώ:

 

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply
  1. Ακόμα ασχολείστε με αυτό το θέμα? Ξέφτισε πλέον. Ότι είχε να βγει έξω το έβγαλε. Και με πολλές υπερβολές. Δεν ασχολείται πλέον κανένας μαζί του. Έχει απελπιστεί και προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει και πάλι την προσοχή. Ο κάθε νοήμων, κατάλαβε ότι ο άνθρωπος αυτός έχει πολλά εσσωτερικά θέματα. Τρέχει ξωπίσω τον κάθε δημοσιογράφο και τον παρακαλά να του δώσει ‘βήμα’. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι κολλημένος. Δεν έχει κάτι νεότερο να πει. Κούρασε. Καταλάβετε το όλοι. Άντρας που βγάζει σε δημόσια θέα προσωπικά δεδομένα μιας γυναίκας, με τόση εμμονή και που λέει ότι την ερωτεύτηκε θεωρείται νορμάλ? Οι προβληματισμοί δικοί σας….

  2. Αν έβλεπε κανεις την επικοινωνία με τον Θοδωρή Ρακιντζή θα καταλαβαίνε επίσης ότι μπορεί και ο ίδιος να λεει ψέματα. Μια βδομάδα μετά που τα έβγαλε όλα στην φόρα είπε στον Ρακιντζή ότι ήταν η τελευταια φορά που μιλούσε για το θέμα εφόσον ειναι πλέον σε σχέση! Πότε πρόλαβε? Επίσης έδειξε να θυμάται πολλά και με κάθε λεπτομέρεια όμως όταν ρωτήθηκε κατά πόσον η Αννα επικοινωνούσε μαζί του ακόμα και μετά που του είπε ότι ήθελε να σταματήσουν γιατι ήταν ενάντια στους κανόνες του παιχνιδιού, απάντησε ότι δεν θυμάται! Κακώς ασχολούμαστε νομίζω. Επικρατεί χάος ειδικά off-camera που ακόμα και να γινόταν κάτι αξιόλογο μέσα στο παιχνίδι δεν θα το πίστευε κανείς. Η πρόσβαση των παιχτών στα ηλεκτρονικά μέσα επηρέασε αρνητικά το όλο εγχείρημα με αρνητικά αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η Ζένια Μπονάτσου «σταυρώνει» τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Μια βδομάδα μετά τον θάνατο της γιαγιάς μου…» (video)

“Power of Love 2”. Το εξώδικο καταπέλτης της Κατερίνας κατά της παραγωγής και…