Στην Ελλάδα ο δεύτερος δολοφόνος του Σταματιάδη. Η έκδοση και…

Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί στο Βέλγιο και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές κατηγορούμενος για την δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Κ. Κηφισιά τον Απρίλιο του 2018.

Ο δεύτερος καταζητούμενος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο Βέλγιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά είχε διαφύγει στην Ιταλία και από εκεί μετά τις συλλήψεις των υπολοίπων είχε καταφύγει στην Αλβανία.

Η δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο είχε εξιχνιαστεί τον Φεβρουάριο του 2019. Ήδη από τον περασμένο Αύγουστο οι έμπειροι ερευνητές του Τμήματος Δίωξης Ληστειών και Διαρρηκτών είχαν καταλήξει στα ονόματα των τριών δραστών της άγριας δολοφονίας του άτυχου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, μέσα στο σπίτι του στην Κάτω Κηφισιά, τον Απρίλιο του 2018.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και αφού πλέον είχαν εντοπίσει το προφίλ ενός εκ των συνεργών των δολοφόνων του Σταματιάδη, οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την δολοφονία, αλλά με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της σπείρας, είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τα τρία από τα τέσσερα πρόσωπα που συμμετείχαν στο εν ψυχρώ έγκλημα, το οποίο είχε διαπραχθεί μπροστά στα μάτια της  συζύγου του και του έφηβου γιου του.

Με μεθοδικότητα οι αστυνομικοί ερεύνησαν όλα τα δεδομένα, ανακαλύπτοντας πως οι τρεις δράστες της δολοφονίας, την αμέσως επόμενη ημέρα από την ειδεχθή πράξη τους, διέφυγαν στην Αλβανία, προφανώς για να κρύψουν τα ίχνη τους, έπειτα από την έκταση που είχε λάβει στα ΜΜΕ η δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία, αλλά και λόγω των “σαρωτικών” ερευνών της Ασφάλειας.

Ο συγκεκριμένος που εκδόθηκε στην Ελλάδα είναι 30 ετών και κρυβόταν στις Βρυξέλλες. Οι αστυνομικοί, βήμα – βήμα εντόπισαν τα ίχνη του στις Βρυξέλλες, έχοντας στην κατοχή του πλαστή Ελληνική ταυτότητα. Μάλιστα Έλληνες αστυνομικοί είχαν μεταβεί εκεί προκειμένου να συνδράμουν τις έρευνες των Βελγικών Αρχών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΣΟΚ. Νεκρός ο Λάμπρος Καμπέρης. Έσωζε ζωές και “έσβησε” ξαφνικά

“Power of Love 2”. Η Γούλα προκαλεί αναγούλα με το Ρόζ μαλλί