in

Σκάνδαλο. Έτσι νομιμοποίησαν τις αυθαίρετες βίλες της Παναγοπούλου στο Καβούρι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, με μια σκανδαλώδη φωτογραφική απόφαση η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επαναχάραξε τα όρια του αιγιαλού και τα μετατόπισε σχεδόν μέσα στη θάλασσα μπροστά από τις βίλες της κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου στο Καβούρι ώστε να μπορέσει να νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα κτίσματα και τις πισίνες που διαθέτουν τα δύο οικόπεδά της.

 

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση ελήφθη από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η οποία ελέγχεται από την κυβέρνηση αφού υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών τον Νοέμβριο του 2017 και ισοδυναμεί  με μερικά εκατομμύρια ευρώ καθώς αυξάνεται η αξία των συγκεκριμένων ακινήτων στην ακριβότερη περιοχή της Ελλάδος και απελευθερώνονται οι συγκεκριμένες ιδιοκτησίες για μεταβίβαση.

 

Όταν στις 5 Μαΐου του 2019 το ΘΕΜΑ αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός πέρυσι τον Αύγουστο λίγες μέρες μετά την καταστροφή στο Μάτι με τους 100 νεκρούς έκανε διακοπές στο Ιόνιο με σκάφος και η κυρία Παναγοπούλου έσπευσε να δηλώσει πως αυτό ανήκει στον αείμνηστο σύζυγό της Περικλή.Τότε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής δήλωνε «Δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν έκρυψα ποτέ.

 

«Είναι γνωστό ότι εδώ και τρία χρόνια έχω συνεργάτιδα την κυρία Παναγοπούλου σύζυγο του θανόντος Παναγόπουλου. Η σχέση μου είναι σχέση συνεργατική».

 

Δύο χρόνια όμως πριν και συγκεκριμένα στις 3/11/2017 εκδόθηκε μια απόφαση με την οποία επανακαθορίστηκε η οριογραμμή του αιγιαλού στη θέση Μεγάλο Καβούρι του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Ο επανακαθορισμός του αιγιαλού αφορούσε μερικές δεκάδες μέτρα σε μήκος όσο και nπρόσοψη δύο οικοπέδων με βίλες και πισίνες και μετατόπισε ουσιαστικά την οριογραμμή σχεδόν μέσα στη θάλασσα.

Οι βίλες αυτές ανήκουν στη στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού Κατερίνα Παναγοπούλου. Είναι άραγε σύμπτωση να μετακινηθεί με φωτογραφική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο αιγιαλός τόσο ώστε να επωφεληθούν μόνο τα συγκεκριμένα οικόπεδα;

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συντονιστής της εν λόγω υπηρεσίας κ Σπυρίδων Κοκκινάκης που υπέγραψε τη χαριστική απόφαση διορίστηκε στις 15/05/2017 από τον τότε υπουργό Εσωτερκών Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Με την εν λόγω φωτογραφική απόφαση αυξήθηκε η αξία αυτών των ακινήτων και δόθηκε στον ιδιοκτήτη να τακτοποιήσει τις αυθαίρετες κατασκευές ώστε να μπορούν πλέον να μεταβιβαστούν ελεύθερα.

Μετά ταύτα ο κ Τσιπpas μπορεί να συνεχίσει να διακηρύττει τον πόλεμο κατά των ελίτ και τον αγώνα υπέρ των πολλών άταν μάλιστα ποτέ στα χρονικά του ελληνικού κράτους όποτε έγινε επανακαθορισμός αιγιαλού σε περιπτώσεις εσφαλμένου καθορισμού το πρόσθετο τμήμα γης δεν περνούσε στις όμορες ιδιωτικές ιδιοκτησίες αλλά πάντα υπέρ του Δημοσίου και ποτέ η οριογραμμή δεν μετατοπιζόταν προς τη θάλασσα παρά μόνο προς την ξηρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Η επίσκεψη της Ντίνας στο σπίτι του Κοκλώνη και η Selfie που άναψε φωτιές

Απίστευτο. Στα αζήτητα του νεκροτομείου απο τις 9 Ιουνίου απανθρακωμένος άντρας