Σε μια εξομολόγηση προέβη η Μαρία Κορινθίου καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που δέχτηκε «πόλεμο» για ένα εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό Down Town.
«Γενικά δεν στενοχωριέμαι με αυτά, μπορεί να εκνευριστώ, να τσαντιστώ, αλλά στεναχωρημένη δεν με έχει δει. Η μόνη φορά που με είχε δει στεναχωρημένη ήταν τότε που είχε γίνει ο χαμός με το εξώφυλλο στο Down Town. Και της έχει μείνει κιόλας γιατί με είχε δει έντονα στεναχωρημένη. Ήμουν μόνη μου με το παιδί στο σπίτι, με είδε πρώτη φορά να κλαίω για τέτοια πράγματα, για επίθεση. Αυτό, και της έχει μείνει. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, δεν είναι ότι με πέτυχε. Με πέτυχε σε ξέσπασμα. Με ρώτησε και της είπα ότι με στενοχώρησαν.
Όταν της εξήγησα για ποιο λόγο είμαι στεναχωρημένη, εκεί ταυτόχρονα ήρθε και το μάθημα, ότι στη ζωή μας σε πολλούς ανθρώπους και όσο μεγαλώνουμε δεν θα αρέσουμε. Και αυτό που κάνουμε, αλλά και ως άνθρωποι. Κάποιοι θα το κατακρίνουν κιόλας και ακόμα περισσότερο εμείς που μπορεί να βρισκόμαστε σε ένα χώρο που είναι η πιπίλα ότι εκτιθόμαστε.
Εγώ αυτό δεν δέχομαι. Το ότι επειδή εκτίθεμαι παραπάνω από κάποιον άλλο αυτό σημαίνει ότι θα ρίξω την αξιοπρέπειά μου ή οτιδήποτε και θα κάθομαι να ακούω ότι λέει ο καθένας, εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Δεν θεωρώ ότι δίνω το δικαίωμα να βγαίνουν με χολή, να βρίζουν».