Η κόντρα των αδερφών Δομαζάκη… οι μετοχές και το σκοτεινό μέλλον της Creta Farms

Στον έλεγχο του Μανώλη Δομαζάκη περνά η αλλαντοβιομηχανία Creta Farms, μετά τη χθεσινή επεισοδιακή και πολύωρη έκτακτη γενική συνέλευση που διεξήχθη στο Ρέθυμνο, από την οποία αποχώρησε ο έτερος βασικός μέτοχος Κωνσταντίνος Δομαζάκης, που αναμένεται να αμφισβητήσει την εγκυρότητά της.

Το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατούσε τους τελευταίους μήνες στη σχέση των αδερφών Δομαζάκη και βασικών μετόχων της εταιρείας πυροδότησε μια πολύωρη αντιπαράθεση για τις νομιμοποιήσεις των μετόχων που παρίσταντο στη γενική συνέλευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι μέτοχοι που συντάσσονταν με τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη δεν κατάφεραν να συμμετέχουν, καθώς υπήρξε θέμα με την εγκυρότητα της συμμετοχής τους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Κωνσταντίνου Δομαζάκη, το θέμα “αφορούσε 920.000 μετοχές για τις οποίες οι εξουσιοδοτήσεις θεωρήθηκε προσχηματικά ότι δεν ήταν νόμιμες, παρόλο που αυτές είχαν κατατεθεί έγκαιρα τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έγχαρτη μορφή.

Αυτό έγινε προκειμένου ο κ. Μάνος Δομαζάκης και η ομάδα του να διατηρήσουν τις θέσεις τους στη διοίκηση της κλυδωνιζόμενης εταιρείας και να μη συζητηθούν τα περιστατικά κακοδιαχείρισης στα οποία είναι εμπλεκόμενοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των τραπεζών που συμμετείχαν δεν φέρεται να πήραν θέση στην αντιπαράθεση, ενώ μετά την αποχώρηση του κ. Κων. Δομαζάκη η γενική συνέλευση διεξήχθη κανονικά.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναμένει τα πρακτικά της γενικής συνέλευσης ώστε να λάβει ακριβή γνώση για τα όσα έλαβαν χώρα χθες, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει να λάβει εκ νέου αξιολόγηση της εισηγμένης από κάποιον ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο, με γνώμονα ότι οι οικονομικές καταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας για μια μακρά περίοδο χρήσεων παραμένουν σε «γκρίζα ζώνη», αφού τα όσα αναφέρουν οι ανακοινώσεις της διοίκησης ότι περιλαμβάνει το πόρισμα της PricewaterhouseCoopers δεν φέρεται να απαντούν σε καίρια ερωτήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naftemporiki.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Θρήνος στην κηδεία του μπασκετμπολίστα Τάκη Τζώρτζη. Σε σοκ η μητέρα του

Τηλεοπτικό παρασκήνιο. Το γύρισμα του Κοκλώνη με σπασμένη μύτη τα αίματα και…