Η Γαλαζοαίματη το λουμπάγκο τα 12 χιλιάρικα και η θωρακισμένη limo (Εικόνες)

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν τρεις ημέρες στα παράλια της Λάρισας και συγκεκριμένα στο Πολυδένδρι.

Πρόκειται για μια Γερμανίδα «γαλαζοαίματη» γνωστής οικογενείας της Γερμανίας η οποία ήρθε για διακοπές στα μέρη μας, τα οποία λατρεύει παρεμπιπτόντως, φιλοξενούμενη από φίλους της.

Είχε όμως μια άτυχη στιγμή όταν βρισκόταν σε ταβέρνα στο Πολυδένδρι. Η γνωστή κυρία με τον τίτλο τιμής, έκανε μια άτσαλη κίνηση και έπαθε λουμπάγκο.

Με φριχτούς πόνους στη μέση λοιπόν ήθελε να ειδοποιήσει γιατρό. Όχι όμως οποιονδήποτε γιατρό, αλλά τον δικό της εκ Γερμανίας.

Υπήρξε λοιπόν τεράστια κινητοποίηση για να έρθει ο γιατρός της από την Γερμανία. Ναι, καλά διαβάσατε… Ο γιατρός της μέσα λίγες ώρες είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία με θωρακισμένο (μαθαίνουμε) πολυτελέστατο αυτοκίνητο και σοφέρ, σε χρόνο dt βρέθηκε στο Πολυδένδρι για να την εξετάσει. Παράλληλα είχε ειδοποιηθεί ιδιωτική κλινική από την Αθήνα η οποία έστειλε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στην πρωτεύουσα από όπου τελικά «πέταξε» για Γερμανία.

Μάλιστα πληροφορούμαστε πως η μεταφορά της και μόνο με ασθενοφόρο της στοίχησε 12.000 ευρώ. Και όλα αυτά για ένα απλό λουμπάγκο…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: latoday.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κολλήσαμε! Τα παθιασμένα φιλιά της Λιβιτσάνου με τον σύζυγο της

Παπαράτσι βίντεο. Ο Παύλος Παπαδόπουλος Τωρα με μπλουζάκι στην παραλία