Δύσκολες ώρες για τον Μίκη. “Δεν νιώθει δυνατός. Δεν θέλει να πεθάνει” λέει η κόρη του

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα μίλησε στην εφημερίδα Espresso και μετταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον πατέρα της

«Ο μπαμπάς μου δεν θέλει να πεθάνει. Πλέον δεν νιώθει δυνατός. Είναι πολύ άρρωστος, με πολλά προβλήματα υγείας. Και είναι φοβερό πώς έχει καταφέρει και έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Νομίζω κάνει ντρίμπλα στον θάνατο κάθε φορά…».

Ακόμα, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια δίπλα στον διάσημο πατέρα της. «Είναι χιλιάδες οι στιγμές που θυμάμαι από την κοινή πορεία μας. Έχω μοναδικές εικόνες από παιδί και από έφηβη. Ακόμα και σήμερα πηγαινοέρχομαι στο σπίτι των γονιών μου. Βλέπεις, εδώ και πολλά χρόνια ο μπαμπάς μένει μόνιμα στην Αθήνα, και μάλιστα μένει στο σπίτι του ακινητοποιημένος. Όμως όλη η οικογένεια νοσταλγεί τις στιγμές από το Βραχάτι. Εκεί ζήσαμε όλοι μας ονειρεμένες μέρες. Το Βραχάτι το ‘χει μέσα στην καρδιά του ο μπαμπάς μου. Πριν από λίγες μέρες μου είπε: “Είδα ένα όνειρο, ότι ήμασταν με τη μητέρα σου στον ανθισμένο κήπο μας στο Βραχάτι. Όταν ξύπνησα ένιωσα τέτοια δυστυχία που δεν ήταν αληθινό το όνειρο”. Ο μπαμπάς μου αναπνέει για το Βραχάτι, για να ξαναδεί το Βραχάτι», εξομολογήθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποκάλυψη. Οι δράστες του διπλού φονικού στη Σαλαμίνα και το μεγάλο μυστικό

Παντρεύτηκαν. Ο Καπίνο “έφαγε” το γκόλ της ζωής του. Τον “κρέμασε” η Μιρκέτα…