Αποκλειστικές Εικόνες. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Μύκονο…

Λαμπρή ήταν η τελετή της άφιξης του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην κοσμοπολίτικη Μύκονο αλλά και στην ιστορική Δήλο καθώς για πρώτη φορά πρόεδρος της δημοκρατίας επισκέφθηκε το μέρος.
Όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε πολύ κόσμο από όλα τα σημεία αλλά αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η υποδοχή και η οργάνωση από την πλευρά της δημοτικής αρχής Μυκόνου.
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που θα βρίσκεται στο τιμόνι του νησιού και για την επόμενη τετραετία οργάνωσε με τους συνεργάτες του αντιδημάρχους Μιλτιάδη Ατζαμόγλου , Αλέκο Κουκά και το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο τα πάντα στην εντέλεια.
Προηγήθηκε ξενάγηση στο Μουσείο του νησιού εκεί που έδωσαν το παρών γνωστά ονόματα όπως ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο γνωστός επιχειρηματίας Νέλος Κανελόπουλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη από την πλευρά της ΝΔ, φυσικά σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του νησιού, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας, ο σύμβουλος της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Στέλιος Μπριγγος, ο σκηνοθέτης Αντώνης Κιούκας, καλλιτέχνες και άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων.
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Πρκόπης Παυλόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής στην Δήλο καθώς για πρώτη φορά ιστορικά πρόεδρος επισκέπτεται το νησί επίσημα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

“Power of Love 2”. Ο Σαντριάς ρίχνει λάδι στη φωτιά με τον Ίωνα: “Άντρας 36 ετών ψάχνει δημοσιότητα”

Απίστευτο. “Μην ασχοληθείς ξανά με τον Γιώργο Μαρίνο γιατί θα σου κόψω τα πόδια”