“Power of Love 2”. Η χθεσινή ξεφτίλα της Άννας απο τη Μπακοδήμου έφερε για πρώτη φορά 20άρια

Σας τα είχαμε γράψει απο την προηγούμενη εβδομάδα. Πώς η Μπακοδήμου κουράστηκε με τα “ήξεις αφήξεις” και το παραμυθάκι της Άννας και της τα έχωσε. Για κάποιους; Την ξεφτίλισε. 

Χθές λοιπόν το πρακολουθήσαμε όλοι στους δέκτες μας.

Με την Κύπρια για μια ακόμη φορά να μην έχει απαντήσεις και να προσπαθεί ύπουλα και διακόπτοντας τους λοιπούς να κερδίσει εντυπώσεις.

Η στάση της Άννας και κυρίως η αντίδραση της Μπακοδήμου απέναντι στα όσα έκρυβε και προφανώς συνεχίζει να κρύβει ανέβασαν για πρώτη φορά τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι…

Η παραγωγή του Τούρκου ακούμπησε το 20% στα μονόλεπτα ξεπερνώντας σε πολλά τέταρτα και τον Μουτσινά αλλά και τον ανταγωνισμό συνολικά.

Δείτε τα

One Comment

Leave a Reply
 1. Xeiristika atoma(apo to boro.gr)
  peite mou poia sas thimizei ??
  ”Πρώτα από όλα, τα χειρiστικά άτομα υπεραπλουστεύουν τα πράγματα. Μπορεί να μεταστρέψουν μία απλή διαφωνία σε ηθική κρίση, δίνοντας στον εαυτό τους τη θέση τους «αγγέλου» και τοποθετώντας εσάς στην απέναντι πλευρά. «Δεν θα μπορούσα να ζήσω, αν είχα κάνει ότι έκανες εσύ!», είναι μία από τις φράσεις που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν. Μέσα σε αυτή τη φράση κρύβετε ο υποβιβασμός μία σύνθετης υπόθεσης σε έναν απλουστευτικό διαχ/ρισμό του τύπου «άσπρο-μαύρο», «σωστό-λάθος». Αν δεν συμφωνείτε με την άποψη τους, αυτομάτως γίνεστε παράλογοι. Καμία διαφορετική ερμηνεία η εκδοχή δεν μπορεί να τεθεί υπό συζήτηση.

  Επιπλέον, τα συγκεκριμένα άτομα επαναπροσδιορίζουν το κεντρικό σημείο της διαφωνίας με τρόπο που να τους συμφέρει. Τα δεδομένα και τα γεγονότα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να ευνοούν τη δική τους οπτική. Μπορείτε ενδεχομένως να ακούσετε τη φράση: «Εγώ ποτέ δεν θα σου φερόμουν έτσι!», ενώ οποιαδήποτε πολυπλοκότητα της κάθε περίπτωσης απλά αγνοείται. Το χειρότερο είναι ότι οι λέξεις «ποτέ» και «πάντα», που μπορούν να επισημάνουν την τάση τους για υπεραπλούστευση: κάνοντας έναν περιστατικό να μοιάζει με κανόνα, υπεραπλουστεύουν τα πράγματα.
  Σε συναισθηματικό επίπεδο, το θυμός και ο πόνος που εκφράζεται κατά τη διάρκεια της διαφωνίας είναι συντριπτικός, ώστε να αισθανθείτε τόσο άσχημα και να σπεύσετε να παραδεχτείτε αμέσως την ενοχή σας και να απολογηθείτε.
  Το λεξιλόγιο τους χαρακτηρίζεται επίσης από υπερβολές. Για παράδειγμα το να ζητήσουν μία χάρη για δεύτερη φορά μπορεί να περιγραφεί ως «βασανιστήριο». Σε ασαφή γεγονότα ή χειρονομίες μπορεί επίσης να δοθεί ένα νόημα, που μοιάζει αδιανόητο. Ένα τυχαίο σχόλιο που μπορεί να κάνετε μπορεί, για παράδειγμα, να ερμηνευτεί ως δηλωτικό ενός τεράστιου ελαττώματος του χαρακτήρα σας.

  Επιπλέον, σε μία διαφωνία μαζί τους να καταλάβετε ότι οι συναισθηματικές τους αντιδράσεις είναι εντελώς υπερβολικές. Μπορεί να σας πουν: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πόνο μου έχεις προκαλέσει. Νιώθω ότι έχει πιάσει πάτο!». Τα γεγονότα ερμηνεύονται με τρόπους που δίνουν έμφαση στο μέγεθος του πόνου τους, το οποίο επιτρέπει στο χειριστικό άτομα να ζητήσει ακόμη περισσότερες παραχωρήσεις.
  Επιπρόσθετα, αυτό το είδος χειραγώγησης κάνει μια ρητή επίκληση προς τα συναισθήματα της ενοχής. Μπορεί να ακούσετε: «Μα είμαι τόσο χάλια σήμερα! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τόσο απλό για εμένα;». Και αν προσπαθήσετε να μιλήσετε για ένα δικό σας πρόβλημα σε κάποιον που έχει μακροχρόνια αυτή τη συμπεριφορά, μπορεί να το αγνοήσει και να το χρησιμοποιήσει ως ευκαιρία για να εστιάσει στον δικό τους «Γολγοθά».
  Αυτού του είδους η συμπεριφορά υποδεικνύει ότι οι χειραγωγοί προβάλλουν τις δικές τους σκέψεις στον κόσμο, για να βρουν αποδείξεις που να υποστηρίζουν τις δικές τους προκαταλήψεις και κάνουν ερμηνείες μέσα από το φακό της δικής τους εσωτερικής δυστυχίας.
  Εν κατακλείδι, μπορεί να αισθάνεστε λες και προχωράτε σε ένα ναρκοπέδιο, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να κατηγορηθείτε για το οτιδήποτε. Αυτό το γεγονός υποδεικνύει ότι το χειριστικό άτομο νιώθει ανασφάλεια να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί ή να παραδεχθεί ότι έχει κάνει λάθος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. “Ντού” σε σπίτια νεαρών για την υπόθεση της Κοεμτζή

Στόχος επίθεσης η Μίνα Καραμήτρου. Έκαψαν το αυτοκίνητό της