Το «Game of thrones» του Σκάϊ. Πως γύρισε το παιχνίδι η Κοσιώνη. Γιατί φεύγει η Λυμπεράκη.

Μένει και μάλιστα ενισχυμένη όπως όλα δείχνουν η Σία Κοσσιώνη στον Σκάϊ. Καθώς θα υπογράψει τις επόμενες μέρες νέο συμβόλαιο το οποίο ενδέχεται να είναι και διετές.

 

Και δεν θα αφορά μόνο την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και βραδινή ενημερωτική εκπομπή. Πως άλλαξε το παιχνίδι;

Μετά από απευθείας συνάντηση που είχε η δημοσιογράφος με ανώτατα στελέχη του σταθμού, παρακάμπτοντας στο παρασκήνιο τον διευθυντή προγράμματος Βασίλη Παπαδρόσο.

 

Ο οποίος είναι «φρέσκος» στο Φάληρο, δεν έχει ακόμη μάθει τις ισορροπίες και βέβαια δεν τον ευνοούν και τα νούμερα τηλεθέασης.

Καθώς το πιο λαϊκό προφίλ που προσπάθησε να εφαρμόσει στο δελτίο δεν του βγήκε.

Αυτό γίνεται σιγά – σιγά. Και το κοινό του δελτίου του Σκάϊ δεν είναι συνηθισμένο σε αυτές τις αλλαγές. Και ούτε βέβαια μπορούν να γίνουν με παρουσιάστρια την Κοσσιώνη.

Πεσμένες λοιπόν οι μετοχές του Παπαδρόσου, ανεβασμένη της Σίας και απλά η Νίκη Λυμπεράκη φεύγει απ’ το ταμπλό της διαπραγμάτευσης.

Μιας και όπως κυκλοφόρησε χθες το βράδυ και έχει βάση όπως μου είπε μια καλή μου πηγή ξεκίνησε συζητήσεις με το κανάλι Μαρινάκη. Το One.

Ωστε όταν πάρει επίσημα την άδεια να είναι εκείνη που θα λέει το βραδινό κεντρικό δελτίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΒΟΟΜ! Σκάει νέα εκπομπή με ηθοποιό στην παρουσίαση… 

Η τρυφερή στιγμή του Τριαντάφυλλου Παντελίδη με την κόρη του (Εικόνα)