Τα τρία στρατηγικά λάθη. Σάκη τι φταίει τώρα και πατώνεις; Το “Master-chef” τελείωσε και…

Η χθεσινή ημέρα… ήταν πολύ σημαντική για συμπεράσματα. Με το “Master-chef” να έχει περάσει στην τηλεοπτική ιστορία και τις γραβάτες να λύνονται ελέω καιρού… πολλοί πίστεψαν πώς το Surviνor θα αναπνεύσει. Αμ πώς;

Ο Γεωργίου με το “Τατουάζ” του… λίγο πρίν απο το τέλος πήρε τη ζώνη χαλαρά με τον Αντ1 να ακολουθεί και τον Σκαϊ να πιάνει με το ζόρι την τελευταία θέση…

Βλέπετε το Στάρ με την ταινία του έπαιζε πολύ κοντά στις αποδόσεις του Τανιμανίδη.

Τα συμπεράσματα; Πολλά . Όσα και τα λάθη.

 

Στρατηγικό λάθος πρώτο. Η επανάληψη. Ειδικά στην Ελλάδα δεν είναι “μήτηρ συνήθειας πόσο μάλλον μαθήσεως”. Το κοινό γύρισε την πλάτη στους στίβους μάχης με πρόσωπα χωρίς κανένα ενδιαφέρον.

Στρατηγικό λάθος δεύτερο. Ο παρουσιαστής. Ο Σάκης είναι καλός για να παρουσιάζει κανα Ποντιακό αντάμωμα στην Αριδαία. Να ουρλιάζει να φωνάζει τα “πουλόπα” και να ρωτάει “ντεφτας” στον κόσμο που θα κάθεται στις ροτόντες πρίν δώσει πάσα στους μουσικούς και ακουστεί ο κεμεντζές. Δεν κάνει για τηλεόραση. Κούρασε.

Κούρασε και το περιτύλιγμα της προσωπικότητας του. Αυτό που αφορά μόνο σε διαφημίσεις… γούστα… διακοπές… Μπόμπα… και καμία ουσία.

Στρατηγικό λάθος τρίτο. Η απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τούρκο. Ο Ατζούν έδωσε προγράμματα τα οποία τα δυο πρώτα χρόνια τράβηξαν… αλλά δεν πρότεινε κάτι νέο. Αυτό έδειξε τεράστιο έλλειμμα διοίκησης και στελεχών με πρωτοβουλία στο μαγαζί του Αλαφούζου.

Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τραβάνε;

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΈΚΤΑΚΤΟ. Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο. Τον βρήκαν οι διασώστες και….

Δύσκολες ώρες για τον Μανίκα. Νεκρή η κοπέλα που…