Παλαιό Φάληρο. Ο σύντροφος της Έφης αποκαλύπτει: “Εγώ ευθύνομαι για τον θάνατο της”

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε ο σύντροφος της 53χρονης γυναίκας ο οποίος ανέφερε πως γνώριζε για την παραβατική συμπεριφορά του συγκεκριμένου άντρα, αλλά δε φανταζόταν που μπορούσε να φτάσει.

«Με συγκλόνισε ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή. Δεν άξιζε αυτός ο θάνατος στον συγκεκριμένο άνθρωπο, σε κανέναν δεν άξιζε, δεν είμαστε ζούγκλα… Υπάρχει μια ανακούφιση για τη σύλληψή του.. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου αυτού είναι περίεργος. Και μόνο το ότι πήγε στο σπίτι του και προσπαθούσε να μπει μέσα ενώ ξέρει ότι τον ψάχνει όλη η αστυνομία, δεν είναι φυσιολογικό. Από όσα ήξερα, είχε παραβατική συμπεριφορά από την εφηβική του ηλικία. Δημιουργούσε προστριβές στο κοινωνικό σύνολο, δεν στοχοποιούσε κάποιον αλλά δημιουργούσε εντάσεις. Ίσως μετά το θάνατο τον γονιών του να περίμενε πως η Έφη θα τον προστάτευε από τις συνέπειες των πράξεών του όπως έκαναν και οι γονείς του».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί ο αδερφός της συντρόφου του προσπαθούσε με κάθε τρόπο να της δημιουργεί προβλήματα.

«Ήθελε από την Έφη να πάρει έναν προστατευτικό ρόλο. Έβλεπε ότι εκείνη είχε κάνει τη ζωή της, είχε δημιουργήσει ένα κύκλο και πιθανόν να ζήλευε. Εμείς ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι, κάναμε τα ταξίδια μας, τα μόνα προβλήματα ήταν αυτά που δημιουργούσε ο αδερφός της».

Αποκάλυψε ακόμη πως οι δυο τους σχεδίαζαν να μετακομίσουν στον τόπο καταγωγής του ενώ δήλωσε πως εν μέρει θεωρεί υπεύθυνο και τον εαυτό του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Αλήθειες με τη Ζήνα, E-reportaz

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η κατάσταση της σήμερα. Η τουρίστρια που έπεσε απο τα Μετέωρα και…

“Power of Love 2”. Ξεφτίλες. Η Ρένια “φτύνει” τον Τερζόπουλο… και μετά τον σαλιώνει (Βίντεος)