Μας κούφανε ο Τζώρτζογλου – Ετοιμάζει γάμο με διονυσιακό γλέντι, χορευτές και μάγους (video)

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ετοιμάζει γάμο με μάγους, τραγουδιστές, γενικά για ένα υπερθέαμα. Ο γάμος του με τη Σοφία Μαριόλα θα γίνει στις 8 Ιουνίου στην Κρήτη.

«Η Σοφία με κάνει να είμαι η καλύτερη version του εαυτού μου. Τον γάμο μου θέλω να τον μοιραστώ με όλο τον κόσμο, να έρθουν και άγνωστοι άνθρωποι από τα γύρω χωριά, να χορέψουμε. Θα είναι καμιά δεκαπενταριά κρητικοί καλλιτέχνες, θα είναι και κάποιοι Αθηναίοι αλλά δεν θέλω να πω ποια ονόματα. Θέλω να γίνουμε όλοι ένα, ένας διονυσιακός χορός που στο τέλος μπορεί να καταλήξει στη θάλασσα. Για μένα ο γάμος είναι να δεσμευτείς την ελευθερία, να είσαι έξω από το κουτί. Όλα μπαίνουν στη σοφία της αβεβαιότητας. Στην εκκλησία θα μας πάνε ένας χορευτικός σύλλογος, οι Βιγλάτορες και μετά ένας μάγος θα μας παρουσιάσει. Θα εμφανιστούμε σιγά σιγά μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να χάσουμε τον εαυτό μας. Τον γάμο δεν τον διοργάνωσα ούτε εγώ, ούτε η Σοφία αλλά τον οργάνωσε “κάτι”», δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day».

One Comment

Leave a Reply
  1. Θυμάμαι έναν μπάρμπα μου ώριμης ηλικίας, όταν είχε παρουσιάσει τη μέλλουσα νεαρή -δεύτερη- στη μάνα του και εκείνη γύρισε και του είπε : ΄΄Παιδάκι μου εσύ τώρα είσαι σε μια ηλικία που πρέπει να παντρεύεις τα παιδιά σου, όχι να παντρολογιέσαι εσύ”.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Εξαφανίστηκα γιατί μου απαγόρευσαν να εμφανίζομαι στα καλά μαγαζιά της Αθήνας. Απειλούσαν τη ζωή μου» (video)

Έκανε τις πρώτες της βουτιές ως εγκυμονούσα η γνωστή ηθοποιός στη Ναύπακτο