Κρατερός Κατσούλης. Ο φόβος της μεγάλης κόρης του και η μήνυση για απάτη

Ο Κρατερός αποχώρησε χθές απο την εκπομπή με την Κατερίνα να ανακοινώνει το κακό μαντάτο για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς ο ηθοποιός είχε μια κρίση με τη μέση του… κάτι που αντιμετωπίζει πολλά χρόνια τώρα. Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές μέχρι και πρίν απο λίγο δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Την ίδια ώρα το έκτακτο της είδησης αλλά και της μεταφοράς του Κρατερού στο Νοσοκομείο ταρακούνησαν την οικογενειακή γαλήνη του σπιτιού τους με την μεγάλη κόρη τους την Αέλια να ψάχνει ανήσυχη τον πατέρα της και την Κατερίνα να της εξηγεί την κατάσταση.

Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Για μια απάτη που έγινε εις βάρος της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος είχε πάει καλεσμένος και πως θα κινηθεί νομικά, ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Κρατερός Κατσούλης.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο το οποίο υποστηρίζει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών. Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη, ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, οφείλουμε να πάρουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές», τονίζει ο Κρατερός Κατσούλης και όπως όλα δείχνουν τώρα το πρώτο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Η ένταση και το ξεκαθάρισμα με τα παιδιά

Κωνσταντίνος Δαναός απο τη Φυλακή: “Δεν είμαι ζιγκολό. Έκανα ένα λάθος. Ζητάω 5 εκατομμύρια ευρώ απο…”