ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ-Η έκκληση της Γκαγκάκη για την μικρή Αρετή. Ο όγκος στο κεφάλι και η…

Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι τα μικρά και τα ασήμαντα που σε βασανίζουν στην καθημερινότητα, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αξία μπροστά στις δυσκολίες που περνά αυτό το αγγελούδι.
Η μικρή Αρετή παλεύει με θεούς και δαίμονες για να κρατηθεί στην ζωή, αφού διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. Μου ζήτησαν να το κοινοποιήσω. Σκέφτηκα πώς θα ήταν καλύτερα να κοινοποίησω την πρόθεση της Κατερίνας. Άλλωστε στο παρελθόν εγώ έχω χρησιμοποίησει πολλές φορές το μέσο μου για να βοηθήσω με τελευταία περίπτωση αυτη της κόρης του Καμπακάκη. Υπήρχαν και άλλες. Καθημερινών ανθρώπων που μου το ζήτησαν και το έκανα με αλτρουϊσμό και αγάπη. Για τα μωρά. Για να προλάβουν να ζήσουν.
Εδώ και μερικά 24ωρα γίνεται μια συλλογική προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό για να χειρουργηθεί. Ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλησαν να βοηθήσουν είναι και η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο:
«Εκκληση προκειμένου να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να χειρουργηθεί η μικρή Αρετή, που διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι, απευθύνει η μητέρα της, μέσω Facebook… To κοριτσάκι θα χειρουργηθεί για δεύτερη φορά στις 14 Μαΐου στον Άγιο Λουκά. «Πριν από 4 μήνες είχε διαγνωστεί με κακοήθη όγκο στο κεφάλι. Προηγήθηκε ένα χειρουργείο στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν θεραπείες στο Παιδογκολογικό Νοσοκομείο “ΕΛΠΙΔΑ”, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετό για να γίνει καλά το κοριτσάκι μου!
Χρειάζεται να γίνει ένα ακόμα προσεγμένο χειρουργείο άμεσα. Έχει οριστεί ημερομηνία στις 14 Μαΐου στον Άγιο Λουκά», αναφέρει η μητέρα της Αρετής.
Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει χρηματικό ποσό για να βοηθήσει την μικρούλα.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
AΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 541/002426-08
ΙΒΑΝ: GR0801105410000054100242608
(BIC) ETHNGRAA
**ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: “ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ”**
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6941536814
ΌΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ: ΔΟΥΜΑ ΚΕΡΑΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Power of Love 2”. Η Ρεγγίνα το “φονικό κουμπί” της και ο Ρουμάνος “σφίχτης”

“Power of Love 2”. Αυτός είναι ο Ρουμάνος που παίζει με την Ρεγγίνα. Η θεία δίκη και ο Κολύβας