Η σπαρακτική έκκληση για βοήθεια του πατέρα του μικρού Πάρι που κινδυνεύει η ζωή του

sunset, children, boy, beanch sand sky, clouds

Η οικογένεια του μικρού Πάρι κάνει έκκληση για βοήθεια προκειμένου να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό για τη μεταφορά του μικρού που πάσχει από λευχαιμία σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας. Ο πατέρας του μικρού που είναι εργαζόμενος της, ΕΡΤ3 Θεόδωρος Οικονομίδης έκανε έκκληση με μήνυμά του που ανέφερε:

«Ήρθε η ώρα να γράψω κάτι που ήλπιζα ότι δεν θα συμβεί. Ενώ η θεραπεία στην λευχαιμία του μικρού μου γιού Πάρι Οικονομίδη στο Αχεπα Θεσσαλονίκης πήγαινε πάρα πολύ καλά ετοιμαζόμασταν σε μισό περίπου χρόνο από τώρα να φύγουμε στο εξωτερικό για τα μεγάλα χειρουργεία αποκατάστασης στο πρόσωπό του (μετά από επιπλοκές της νόσου) την Μ.Πέμπτη και εν μέσω συνεχόμενων αργιών μας ενημέρωσαν ότι υποτροπίασε και χρειάζεται ΑΜΕΣΑ να φύγουμε σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας.

Μέχρι να πουληθεί η ακίνητη περιουσία μας και να τρέξουμε για τυχόν αποζημιώσεις από το ταμείο μας πρέπει να μαζέψουμε ΑΜΕΣΑ ένα μεγάλο ποσό για να ξεκινήσουμε την νέα του θεραπεία.

Σας παρακαλούμε από καρδιάς όποιος γνωρίζει κάποιον που θα μπορούσε ΑΜΕΣΑ να μας δανείσει χρήματα θα μας βοηθούμε αφάνταστα.

Η αλληλεγγύη σας…..η ζωή του……!».

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
αρ.λογ/σμού 6667-141852-490
IBAN GR9401716670006667141852490
Δικαιούχοι ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η Αννίτα Πάνια αποχαιρέτησε τον πατέρα της – Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια (φωτο)

Δείτε πώς είναι σήμερα ο θρυλικός «Ταμτάκος»