Το λάθος του δολοφόνου του Μακρή – Θα εκτελούσε και νέο συμβόλαιο θανάτου;

Το κουβάρι των ερευνών και του εντοπισμού του Βούλγαρου εκτελεστή τουΓιάννη Μακρήστο Πανόραμα της Βούλας ξετύλιξαν σήμερα οι αστυνομικοί στην παρουσίαση της υπόθεσης. Μια υπόθεση που μοιάζει με αστυνομική ταινία αφού ο Βούλγαρος εκτελεστής πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα αλλά είχε κάνει και λάθη που οδήγησαν στον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ο 31χρονος Βούλγαρος ήρθε στην Ελλάδα στις 2 Απριλίου με το δικό του αυτοκίνητο, μαζί με άλλο ένα άτομο το οποίο όμως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή. Το παράτησε και νοίκιασε τρία αυτοκίνητα και άλλαξε τρία ξενοδοχεία. Αυτό που εντυπωσίασε τους αστυνομικούς και έκανε πιο εύκολο το έργο της σύλληψής του ήταν ότι έκανε τις ίδιες κινήσεις που έκανε πριν δολοφονήσει τον ελληνοαυστραλό επιχειρηματία.

Δηλαδή, άλλαζε ξενοδοχεία και νοικιασμένα αυτοκίνητα.

Πως έγινε η δολοφονία – Η φράση που είπε ο Γιάννης Μακρής λίγες μέρες πριν πέσει νεκρός

Στις 12 Οκτωβρίου, σχεδόν δυο εβδομάδες πριν την δολοφονία του Γιάννη Μακρή ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με τον καταζητούμενο πλέον 33χρονο αδελφό του. Παρακολουθούσαν τον Γιάννη Μακρή παντού. Ακολουθούσαν κάθε του κίνηση. Είχαν γίνει σκιές του. Τόσο πολύ που κάποια στιγμή ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας είχε πει σε έναν φίλο του: «Έχω την εντύπωση ότι με παρακολουθούν!»

Το πρωί της 31ης Οκτωβρίου 2018 και λίγες ώρες πριν εκτελέσουν το Γιάννη Μακρή, οι δυο Βούλγαροι πήγαν σε γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και αγόρασαν ρούχα και καπέλα τζόκεϊ. Επιστρέφουν στο ξενοδοχείο τους και αφού αλλάζουν ρούχα αφήνουν αποδείξεις και ετικέτες και ξεκινούν για το Πανόραμα της Βούλας. Με το που τον εκτελούν, φεύγουν με το νοικιασμένο αυτοκίνητο και περνούν μπροστά από το σπίτι του Γιάννη Μακρή και τους «πιάνει» η κάμερα. Από τους αριθμούς κυκλοφορίας του νοικιασμένου αυτοκινήτου οι αστυνομικοί καταλήγουν στο γραφείο ενοικίασης όπου προς έκπληξη των αστυνομικών είχε αφήσει τα πραγματικά του στοιχεία! Οι δυο εκτελεστές φεύγουν αεροπορικώς από την Ελλάδα την 1-11-2018.

Οι αστυνομικοί στην συνέχεια εντοπίζουν το ξενοδοχείο και βρίσκουν εκεί τις αποδείξεις και τις ετικέτες από τα ρούχα. Πηγαίνουν στην συνέχεια στο γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών και βλέπουν τους εκτελεστές του Γιάννη Μακρή από τις κάμερες! Ενημερώνουν άμεσα τις αρχές της Βουλγαρίας.

Ο καιρός περνάει και ο 31χρονος Βούλγαρος έρχεται και πάλι στις 2 Απριλίουστην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά με πλαστά στοιχεία. Κι εδώ οι αρχές αναρωτιούνται: «Ήξερε κάτι και πήρε τις προφυλάξεις του;»

Ο 31χρονος κάνει τις ίδιες κινήσεις που έκανε πριν την δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Άλλαξε τρία ξενοδοχεία και τρία αυτοκίνητα. Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν ήρθε και πάλι στην Ελλάδα για να εκτελέσει νέο συμβόλαιο θανάτου. Ήρθαν γιατί απέτυχε η απόπειρα δολοφονίας του γνωστού και ως Κομαντσέρο; Ή είχαν άλλο στόχο;

Αμίλητος και σκληρός ο Βούλαρος εκτελεστής

Ο Βούλγαρος εκτελεστής δεν μιλάει στους αστυνομικούς και δεν λέει τίποτα. Στην Βουλγαρία δεν έχει απασχολήσει τις αρχές, όμως αυτό που έχουν μάθει οι αρχές είναι ότι απελάθηκε από τον Καναδά όπου είχε επιχείρηση το 2016 για ληστείες, κλοπές και κατοχή οπλισμού.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι στον Καναδά ο Βούλγαρος εκτελεστής του ελληνοαυστραλού Γιάννη Μακρή είχε επαφές με Αυστραλούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:  Newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τραγωδία χθές στη Χαλκίδα. Έκανε όπισθεν και σκότωσε την μητέρα του ο…

Αντιεμπορικός και κουραστικός ο Σαμπάνης. Πάτωσε τον Γεωργαντά…